Legacy loot v Battle for Azeroth

  Bluepost    Battle for Azeroth   

Blizzard před pár dny oznámil, že v nadcházejícím datadisku Battle for Azeroth chystá změny v lootu v levelujících dungeonech pro všechny transmog lovce.  

 

Ornyx zdroj

 

Od spuštění patche 7.3.5 a změny lootování ve starých dungeonech, jsme slyšeli mnoho zpětné vazby od hráčů, kteří loví itemy na transmog. Mluvili o tom, jak moc se systém lootu změnil a zároveň tak ovlivnil možnost sběru transmog itemů ve starém obsahu. Slyšíme vás a víme, že je to problém a tak jsme začali pracovat na lepším řešení v Battle for Azeroth.

 

Jakmile budou tyto úpravy implementovány do hry, při vstupu do dungeonu či raidu, který je pro vás jednoduchý k pročištění (například pokud je váš charakter o 10 levelů výše než dungeon či raid), aktivuje se "legacy loot mode", který bude fungovat nějak takto:

  • Počet itemů, které padnou z bosse, bude stejný jako kdybyste byli v plné skupině. Takže pokud půjdete 5-man dungeon, dostanete loot pro pět lidí.
  • Pro raidy s flexibilní raid velikostí (jako třeba Raid Finder), dostanete loot jako byste šli raid ve 20 lidech.
  • Všechny itemy, které mohou z bosse padnout, z něj padnou; ne jen itemy, které jsou určeny pro vaši specializaci.
  • Pokud máte mnoho hráčů v partě, loot bude mezi nimi rozdělen, ale bude tradeable. Takže pokud budete čistit dung nebo raid s dalším hráčem a mají padnout čtyři itemy, každému z vás padnou dva, ale budete si je moci mezi sebou vyměnit, pokud budete chtít.

 

Zatímco se změnou osobního lootu jsme byli spokojeni a umožnilo nám to rozšířit leveling dungeony a lépe je upravit, víme, že ne všichni si tuto změnu užívají, hlavně pokud chodí starý obsah kvůli transmogu a doufáme, že tyto změny napomohou k tomu, abyste si lov transmogu znovu užili.

Všem děkujeme za zpětnou vazbu!

 

Jak jste na tom vy? Měli jste a máte v patchi 7.3.5 problémy s lovem transmog itemů? Osobně jsem změnu zatím nezaznamenala, jelikož jsem neměla čas žádné transmog itemy od uvedení patche 7.3.5 lovit a zatím ani žádné vytipované nemám.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet