Lehce pozdní článek...

WoW již slaví své páté narozeniny a to znamená, že přichází něco speciálního, tím je úprava Onyxie na raid pro 80 lvl, tudíž Vám to přinese nový vylepšený drop a nové achievementy. Raid bude dostupný pro 10 nebo 25 hráčů. Stejně jako před lety z ní bude padat Head of Onyxia, kterou budete moci vyměnit v Orgrimmaru nebo Stormwindu za nové vylepšené odměny.
Drop bude upravený tak, že zůstanou části Tier 2 setu, ale budou změneny staty pro level 80. Spolu s tier setem budou padat i prsteny, zbraně a další.
Pro opravdu veliké šťastlivce může padnout 310% mount, který je zmenšeninou Onyxie.

Achievementy

Many Whelps! Handle It!(10 player)|Many Whelps! Handle It! (25 player)
Zabijte 50 Onyxian Whelps během 10 sekund. Je to podobný achi jako Leeeeeeeeeeeeeroy! More Dots! (10 player)|More Dots! (25 player) Zabijte Onyxiu, ale velice rychle... musíte ji zabít v 5 minutách. Onyxia's Lair (10 player)|Onyxia's Lair (25 player) U tohoto achievmentu spěchat nemusíte, stačí Onyxiu zabít. She Deep Breaths More (10 player)|She Deep Breaths More (25 player) Určitě znáte abilitu Onyxie - Random deep breath - pokud chcete získat tento achievement, nesmí tato abilita zasáhnout nikoho z raidu. P.S: Až přijdu ze školy, doplním drop. :)

Naposledy upravil/a Novom 13.10.2009 v 09:21:59.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet