Létání v patchi 8.2 & bude Sylvanas jako Garrosh?

  patch 8.2    létání    sylvanas   

Další, kdo provedl rozhovor s game directorem Ionem Hazzikostasem, byl server Polygon. Řeč přišla na Heart of Azeroth a azeritový armor, na létání v patchi 8.2, zábavnost hraní jednotlivých class a také pokračování příběhu v řadách Hordy. Jak se Blizzard staví k nepopiratelným paralelám mezi příběhem Garroshe a Sylvanas?

 

Heart of Azeroth a azeritový armor

Již dříve bylo oznámeno, že požadavky na azeritový armor v patchi 8.2 se nebudou navyšovat, ale nyní Ion Hazzikostas specifikoval, že azeritové traity nebudou vůbec vyžadovat požadavky Heart of Azeroth. Bude to fungovat tak, že hráči budou vkládat nasbíranou Artifact Power podobným způsobem, jako tak činili u Legion Artefaktů. Azeritové traity a armory už nebudou propojené s levelem vašeho Heart of Azeroth, takže hráči se budou moci zaměřovat jen na vybírání traitů. Progress bude podobný jako u Artefaktů. Rovněž budou dostupné aktivační ability jako štíty nebo buffy, které hráči aktivují skrze Heart of Azeroth. Bylo to popisováno tak, že např. budete moci ničit nepřátele mocnou azeritovou energií, tryskající z vašeho Heart of Azeroth, nebo zaštítit svou partu azeritovou bublinou.

 

Létání v Mechagonu a Nazjataru

Mechagon a Nazjatar, dvě nové zóny v patchi 8.2, budou podporovat létání. Nejprve ale budete muset splnit druhou část achievementu Pathfinder, jako tomu bylo v minulých expanzích. Blizzard plánuje do těchto zón aplikovat ty nejlepší prvky z Timeless Isle, Argusu, Tanaan Jungle a Broken Shore.

Azshařina říše Nazjatar bude trochu typičtější, Mechagon bude to, "co byste asi očekávali od gnómského ráje", jak se vyjádřil Hazzikostas. Mechagon by měl být spíše sandbox s nepředvídatelnými interakcemi. A v obou zonách se bude dát létat.

Rovněž si budete moci zpřístupnit létání v Kul Tirasu a Zandalaru.

 

Classy

Ion podotkl, že ztráta Legion legendárek, zredukování abilit a nedostatek endgame talentů znamená, že být na maximálním levelu nemusí být vždycky zábava. Vaše postava je podle Iona "vozidlo", s nímž prozkoumáváte nový obsah, a pokud ona základní gameplayová rotace, kterou tisíckrát protočíte, není zábavná, pak nezáleží na tom, jestli je kolem vás hezká krajinka.

 

Příběh Hordy

Blizzard si je vědom paralel mezi Garroshem a Sylvanas a celkově i mezi příběhem Hordy v Mists of Pandaria a Battle for Azeroth. Ion však vysvětlil, že Garroshovy motivace byly odlišné od motivací Sylvanas, a také že se nemusíme bát, že by Sylvanas čekal nějaký soud. To k její postavě prostě nesedí. "Nečeká nás žádný soud, při kterém bude Sylvanas v řetězech. Sylvanas není postava, která by se za jakýchkoli okolností ocitla v takové situaci."

 

Podle Iona jsou mezi minulým a současným příběhem určité vazby a těchto odkazů bude postupně přibývat, jak si členové Hordy budou rozpomínat na to, že už kdysi kráčeli po temné stezce.

 

Co se týče odlišných motivací, Garroshovy motivace spočívaly ve snaze obnovit  ztracenou vizi Hordy, a to za jakoukoli cenu. Sylvanasiny cíle jsou naproti tomu stále nejasné. (!)

 

Ion se dále zaměřil na obavy, že hráči Hordy byli přinuceni podílet se na velmi temném příběhu, když se stali komplici Sylvanas při vypálení Teldrassilu a genocidě jeho obyvatel. "Je obtížné nést tuto zodpovědnost. A není to nic, co bychom v týmu brali na lehkou váhu. Cílem našeho vyprávění je vždy vzbuzovat emoce. Pokud s tím zajdeme příliš daleko, může to působit jako zneužití, hráči z toho mohou mít pocit, že byli vmanévrování do situace, v jaké se nechtěli ocitnout. My ale chceme, aby u toho lidé vydrželi, aby dále hráli se svými přáteli a stali se svědky závěru příběhu, který tu vyprávíme."

 

Náznaky nepokoje v Alianci

Ion se mezi řečí zmínil i o Alianci. Konkrétně řekl, že "Aliance ve svých řadách zatím nemá stejný rozpor jako Horda". Čeká nás snad rozkol i na druhé straně barikády? Už v patchi 8.1 jsme byli svědky jistého napětí, když se Anduin chtěl zaměřit na Dazar'alor, zatímco Tyrande by se byla ráda soustředila na vyhnání Hordy z Darkshore. Bude tato tenze narůstat? Nebo vzniknou spory mezi jinými aliančními činiteli?


Kompletní rozhovor si můžete přečíst zde.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sabimpatt 04.06.2023 09:05

The military complex near the town is believed to include an underground facility for chemical weapons production and storage, said Amy Smithson, a chemical weapons expert at the Center for Non- proliferation Studies, a U <a href=https://vardenafil.buzz>levitra mode emploi</a> Due to a smaller number of cases, the risk estimates were less precise than the risk estimates for overall ovarian cancer

rarkaniek 09.03.2023 07:57

Energy, focus, creativity, and euphoria come in lower doses 2 5 g <a href=https://buycialis.autos>where to buy cialis</a>

Walther 07.04.2019 09:08

Sylvanas nedostane vlastní raid. Na to je postava podle lore moc slabá. To je spíš na dungeon, nebo nějaké scenario.

cerberos 07.04.2019 12:31

náhodou Sylva je dost silná na raid..krom toho určitě i velice mocná krom toho o jejich kouzel moc nevíme ale jen na začátek to kouzlo z cinematiku je dostačujicí aby mnoho diváků na ten cinematic otevřelo pusu překvapením co ona umí.....

Walther 07.04.2019 23:53

@cerberos Aby stačila na raid, to by se musela prvně spolčit s nějakým starým bohem. Jediný, co předvedla, byl ultra útěk, kdy vystartovala jak raketoplán Challenger. Byla by to docela facka, kdyby se vyskytla na stejné úrovni (final boss) jako například mnohonásobně mocnější Azshara.

cerberos 08.04.2019 18:50

Waltheraha tys to myslel takhle tak to souhlasím ...ale silná je je na to pozor.....a je to moje pipina

cerberos 07.04.2019 06:15

Sylvanas je spasitel Azerothu jak jak jinak abyste se pak na konci BfA se pak nedivili

Throx 06.04.2019 16:32

Som uplne nadseny ze zase budem muset dokola farmit azerite aby som si mohol otvorit traity ako v legione jedna najotravnejsia vec farmit artifakt power......

SolMane 06.04.2019 15:04

Vravim to od zaciatku . Sylvanas budete este vsetci nohy bozkavat ako jezisovi !!!

Kaspo 06.04.2019 17:29

Ježišovi nikto nohy nebozkával, dokonca pri poslednej večeri umýval svojim učeníkom nohy ...
Porov. evanjeliá, alebo choď na Veľkú noc do kostola.

everald 06.04.2019 21:42

@Kaspo Lukáš 7:38 asi by to chtělo oprášit knížečku s křížkem

Cherios 07.04.2019 10:57

..amen...

Ctrl 08.04.2019 14:09

Sylvanas nohy líbat nemůžeme - je lechtivá na chodidlech a mohlo by jí to celkem naštvat :-)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet