Mischief pet vydělal 63 milionů korun!

  Make-a-wish    Mischief    Pet Battle   

Již několik let se ukazuje, jak je komunita World of Warcraftu štědrá a chce pomáhat tam, kde je to potřeba. Loni běžela v průběhu prosince kampaň na podporu nadace Make-a-Wish, která pomáhá dětem, které trpí nějakou vážnou nemocí. Blizzard je dlouholetým partnerem této nadace a každoročně zasílá několikamilionové příspěvky, které posbírá právě od své komunity.

Mischief pet, kterého můžete použít i na Pet Battles.

 

Fanoušci, hráči a štědré duše mohli během několika týdnů zakoupit Mischief, což je kočičí pet do hry. Dostupná byla i jeho plyšová varianta (pokud ji má někdo doma, klidně se o ni postarám). Kampaň běžela až do 31. prosince 2016 a v průběhu této kampaně bylo vybráno více než 2 a půl milionů dolarů (což je více než 63 milionů korun)!

 

Pokud jste akci nestihli a přeci jen byste rádi přispěli ‚bez nároku na odměnu‘, můžete se dozvědět více informací na oficiální stránce nadace Make-a-Wish.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ordefefem 28.04.2023 21:13

<a href=http://buycialis.yachts>cialis from usa pharmacy</a> The Study of Malignancy A Summary Report from 27 Years of Research, 173, p

rarkaniek 02.03.2023 17:04

cineraria is applied on boils, blisters and mouth ulcers in livestock Leaf infusion is used to treat open sores on the skin 35 <a href=http://buycialis.lol>buy cialis</a>

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet