Mythic Nighthold - Pátá noc v Mythicu

  Nighthold    Mythic    Progress   

Nedělní den v progressu Nighthold na obtížnost Mythic byl velice zajímavý. Serenity se posouvá blíže k vytouženému prvenství, ruská guilda zahrála na nervy Blizzardu a české guildy se posouvají kupředu.

 

Začneme novinkami v progressu. Guilda Serenity včera dokázala zabít předposledního bosse. Elisande padla po více než dvoudenním progressu a guilda se tak posouvá na posledního bosse instance, Gul’dana. Serenity má obrovský náskok, a pokud nebude Gul’dan obrovskou překážkou, dá se říct, že máme nejspíše vítěze tohoto závodu.

Guilda Serenity po úspěšném zabití Elisande.

 

Několik zdrojů, včetně Dungeon Journalu, který je přímo ve hře, informuje o tom, že Gul’dan by měl mít odlišnou třetí fázi boje. Oproti dvěma lehčím obtížnostem je tedy možné, že bude souboj rozdílný a objeví se něco nového a těžšího. Potvrzeno to zatím nic není, protože Serenity si dává pozor na to, jaké informace vypustí na internet.

p3jxkx3rjhzel5z_1485766717.jpg
Mythic Gul'dan má dle všeho jinou třetí fázi boje.

 

Method včera nezahálel a po dvoudenním progressu dokázali hráči této guildy složit osmého bosse, Star Augur Etraeuse. K zabití potřebovali průměrný item level o hodnotě 902.99 a stejně jako ostatní guildy několik Shadow priestů.

2tq318lm4yz80x5_1485766999.jpg

Patnáct minut před Methodem byl Etraeus pokořen ještě guildou Fusion, která jej složila jako třetí na světě. Překvapivé zabití bosse touto guildou vyvolalo mnoho ohlasů, protože se guilda již delší dobu pohybuje na přelomu první a druhé dvacítky nejlepších guild světa. Několik hodin po zabití se ovšem ukázalo, že Fusion využívala kouzla spell #101643, kterým si ulehčili poslední fázi souboje. Blizzard tento postup moc neuvítal a guilda dostala osmidenní ban. Závod o zajímavá umístění tak pro ně v Nighthold končí. O celém incidentu si můžete přečíst v samostatném článku, který obsahuje všechny potřebné informace.

 

Mythic Nighthold - Fusion má osmidenní ban

 

V neděli raiduje i mnoho českých guild, které dále postupují v raidu a postupně zabíjí další bosse. Embody včera zkoušelo neúspěšně zabít Etraeuse. Osobně jsem sledoval živý přenos a nejlepší pokus, který jsem stihnul zaznamenat, byl několik malých krůčků od poslední fáze. Je tedy možné, že se Embody během dnešního dne přes Etraeuse dostane. Guilda Embody se stále drží na 21. světovém místě.

 

Black Division dokázala zabít další dva bosse a posouvá se na 3/10 Mythic. Eternal Shadows a Stones dokázaly zabít po jednom bossovi a mají tak 2/10. Do seznamu se dostalo i několik dalších guild, které během včerejšího večera pokořily prvního bosse na Mythic, včetně dvou aliančních guild z Drak’thulu.

5wxpia8enxas8c5_1485766999.jpg


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet