Mythic Nighthold - Serenity je světovou dvojkou!

  Mythic    Nighthold    Serenity   

Guilda Serenity se poslední týden potýkala s problémem, který může trápit mnoho guild na jejich úrovni. Z důvodu mnoha chybějících hráčů museli přesouvat své progressovací hodiny na jiné časy a být mnohem flexibilnější než obvykle.

 

I přes všechny problémy a nástrahy dokázali dnes zabít Gul’dana a získat tak druhé místo ve světovém závodě. Guilda tak navazuje na své předchozí úspěchy, kdy Helyu složila guilda jako druhá na světě a Xavia dokázali hráči Serenity porazit jako třetí na světě. Stejně jako Exorsus měla guilda Serenity item level, který se blížil k 905, přesněji 904,71.

Serenity po zabití Gul'dana.

 

Zajímavostí je, že Serenity potřebovala k zabití Gul’dana o sto pokusů více než Exorsus. 347 pokusů, šest dní dřiny a zasloužené druhé místo.

80vcqailv9ualst_1486329895.jpg

Viklund vydal spolu se zabitím posledního bosse také statistiku jednotlivých pokusů na každém bossovi na Mythic obtížnosti. Ze statistiky jde vidět, že poslední bossové v obtížnosti stoupají vždy o více než sto pokusů.

 

 

Kdo obsadí třetí místo v závodě? Momentálně mají 9/10 dvě guildy – Method a From Scratch. Method má sice obrovský náskok, ovšem to neznamená, že se nemůže stát něco nečekaného. Přeci jen jsem si byl také téměř jistý, že Serenity Nighthold ovládne. Gul'dana nakonec jako první zabili hráči z ruské guildy Exorsus.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet