Mythic Nighthold - Třetí noc v Mythicu

  Nighthold    Mythic    Progress   

Páteční večer byl ve všech regionech relativně poklidný. Serenity se posouvá kupředu a guildu čekají poslední dva bossové. Česká guilda Embody se také snaží a zabila Tichondria.

 

Začněme ovšem v Asii. Korejská guilda AFK R dokázala zabít dva bosse – Tichondria a High Botanist Tel’arna. Guilda je v současné době na špici jejich regionu.

 

Blizzard mezitím uveřejnil informaci o tom, že Aluriel se stala „vynechatelným“ bossem. Pokud tedy chtějí guildy bojovat s Tichondriem nebo Tel’arnem, mohou to udělat ještě před tím, než porazí Aluriel.

 

Serenity se kolem osmé hodiny večerní podařilo zabít osmého bosse v Nighthold - Star Augur Etraeuse. Progress tohoto bosse trval dva celé dny a k zabití potřebovala guilda tři tanky a čtyři healery. Zajímavé je také složení DPS povolání. Ke složení bosse se do raidu dostali hned tři hráči Assassination rogue a čtyři Shadow priesti. Průměrný item level hráčů byl 902,16.

Screenshot ze zabití Etraeuse od guildy Serenity.

 

Čtrnáct dalších guild se stále drží na sedmi bossech, včetně guild jako Method nebo From Scratch.

 

V českých vodách se také nezahálelo a guilda Embody během včerejšího večera porazila dalšího bosse. Tichondrius padnul u Embody jako 13. na světě a jako 9. v Evropě. Zabití vyžadovalo skupinu, která měla 900,45 iLvL. O zabití jsme informovali na naší Facebook stránce.

Videa

Serenity sice porazila High Botanist Tel'arna jako první na světě, avšak video ještě není k dispozici. Pokud se ovšem chcete podívat na souboj, máte možnost, protože Limit, Method a From Scratches vydaly videa z jejich soubojů.

 

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet