Mythic Nighthold - Týden progressu je za námi

  Mythic    Nighthold    Progress   

Úterní den byl plný očekávání a otázek, zda Gul’dan nakonec padne. Serenity měla relativně velký náskok před ostatními guildami a mnoho fanoušků očekávalo, že se dočká svého prvního vyhraného závodu.

 

Dnes ráno začal druhý týden progressu, což znamená, že Gul’dan první týden přežil! Během dnešního dne můžeme očekávat hned několik heroic splitů, ve kterých budou guildy sbírat dodatečné předměty, které by mohly dopomoci k lepším výsledkům a progressu. Dle všeho žádná z TOP 10 guild neprodlužuje raid ID, takže budou muset bosse zabít znovu – a první znovuzabití není čas od času úplně nejlehčí úkol. 

adn6teayo451atp_1485950646.jpg

Těsně před půlnocí se podařilo Methodu zabít devátého bosse, Elisande, a guilda se tak dostala do úzkého výběru tří guild, které se mohou utkat s posledním bossem. Stejně jako včera se neubráním menšímu srovnání toho, jak dlouho musela guilda Elisandu progressovat.

  • Method – 2 dny, 5 hodin a 7 minut
  • Serenity – 2 dny, 4 hodiny a 10 minut
  • Exorsus – 2 dny, 3 hodiny a 38 minut

 

Je potřeba také upozornit na fakt, že Serenity má obrovský náskok v progressu Gul’dana, jelikož se k němu dostala jako první. Je tedy velice pravděpodobné, že si Serenity z tohoto závodu odnese prvenství. Tedy pokud Exorsus nebo Method nepřijdou na zázračnou taktiku, která dopomůže k rychlejšímu zabití bosse.

 

Česká scéna zatím stále bojuje, jak se dá, a Embody zatím stále zůstává na 21. světovém místě se sedmi zabitými bossy. Deep Thunder dokázala včera zabít 4. bosse a posouvá se na 132. světové místo.

vaum366athsayn7_1485950646.jpg

Osobně doufám, že druhý týden nebude nudný, guildy se budou průběžně posouvat instancí a dočkáme se nečekaných zvratů. Kdy si myslíte, že Gul’dan padne? Bude to již tento týden, nebo budeme muset počkat na nějaké ulehčení celého souboje? No… uvidíme!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet