NEW - DOPRAVA, LOKACE, Wallpapery

Dneska bohatá nadílka od všech tří redaktorů. Takže v první lajně projekt, na kterém dělal z0rG týden a prokládal to velkýma dávkama .. ehm .. kofoly. Velice profesionálně a hlavně dobře graficky a přehledně zpracovaná veškerá WoW DOPRAVA a to do posledních detailů. Vše najdete pod nově přidanou položkou v menu Gameinfo - Doprava.


Druhý redaktor Stopa začal vytvářet podrobnou databázi všech lokací (území) ve světě WoWka a už dnes zahrnuje první dvě lokace a jsou to Dun Morogh a Loch Modan ... Každá lokace obsahuje screeny, popis, seznam pod-území, nerosty, kytky, sousední území, města a všechny ostatní informace.

Další bonusek, co pro Vás objevil Stopa jsou 4 krásné Wallpapery, které se nedopatřením zatím neobjevily v naší Galerii.


A já jsem překopal celej web a zaměnil začáteční písmenka odstavců v každé sekci za Grafické písménko, aby web vypadal lépe a byl sladěný se z0rGovým projektem. Toť pro dnešek vše a zítra se můžete těšit na novou grafiku do sekce povolání, na Shamana a snad i na nějakou novou Lokaci on mistra Stopaře :)
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet