Nové týdenní questy v Icecrown Citadel

Zdravím, dnešním dnem jsem se stal novým redaktorem, který se bude starat hlavně o in-game novinky. Doufám, že se vám mé články budou líbit. Icecrown weekly questOd středy se v Icecrown Citadel objevily nové týdenní (weekly) questy, které vám okoření vaši návštěvu v této světlem opuštěné instanci. Každou středu se tyto úkoly střídají a jsou naprosto nezávislé na týdenních úkolech, které můžete obdržet v Dalaranu. V jednu chvíli tak můžete plnit oba typy questů. Odměnou za tyto nadprůměrně obtížné questy je Sack of Frosty Treasures, kde se skrývá 5x Emblem of Frost a menší suma peněz. Vedle toho získáte 350 reputace s Ashen Verdict a máte také malou šanci na dropnutí Bind on Equip předmětu.
  • Residue Rendezvous - musíte zabít Festerguta a Rotface, aniž byste zemřeli.
  • Deprogramming - při souboji s Lady Deathwhisper musíte zajistit, aby jeden člen z její malé armády (tajný agent Ashen Verdictu) přežil celý souboj.
  • Blood Quickening - během 30 minut musíte pročistit Crimson Halls a zachránit člena Ashen Verdictu.
  • Securing the Ramparts - pro splnění tohoto úkolu musíte zabít minibosse na vzdálené straně hradeb.
  • Respite for a Tormented Soul - zde máte za úkol osvobodit duši Sindragosy tím, že jí vysajete do speciálních krystalů.
Pro milovníky komixu Looking for Group mám dobrou zprávu. Tímto jsem s překladem neskončil, a tak se i nadále můžete těšit na nové díly, které se zde zanedlouho objeví.

Naposledy upravil/a Novom 05.02.2010 v 23:05:56.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet