Odpoveď Blizzardu na nerf Water Stridera

  mount    water strider   
Blizzard zdroj

 

Áno, ale teraz budete mať na výber použiť aj iného mounta než Water Stridera.

Neviem ako vy, ale byť donútený používať jedného mounta znie veľmi nudne.

Toto je jeden z našich cieľov. V hre je veľa mountov a je zvláštne mať "zlý výber", keď beháte po svete. Budete môcť si ponechať schopnosť, tak ako je, ale budete mať na výber aj z iných možností podľa toho, čo vám vyhovuje. Ako sa vám darí vo svete, kam často chodíte alebo ako rýchlo chcete ujsť pred nepriateľmi, z toho všetkého si budete môcť vybrať podľa toho, čo najviac sedí vášmu štýlu hrania.

 

Je tu ale pár unikátností ako napr. Death Knighti budú stále môcť chodiť po vode s Path of Frost. Takisto aj Shamani s Water Walking. Toto by malo trocha posilniť tieto classy a urobiť ich trocha unikátnymi.

 

Nie som si istý, či cena za topánky na chodenie po vode u Anglerov bude správna, ale mala by byť stále prijateľná. PTR bude online soon™ a radi si vypočujeme vašu spätnú väzbu.

 

S oznámením Mount Equipment sa Blizzard rozhodol nerfnúť schopnosť Water Stridera, ale stále ponechal schopnosti iných mountov napr. Sky Golem. Avšak budete môcť použiť na mountov Inflatable Mount Shoes, ktoré vám umožnia chodiť po vode so všetkými mountami.

 

Pre vlastníkov Water Stridera máme ale dobré správy v patchi 8.2:

  • Dostanete zadarmo Inflatable Mount Shoes pri vydaní patchu 8.2.
  • Inflatable Mount Shoes sa budú predávať u vendora reputácie Anglers za prijateľnú cenu.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

FlokiEremitt 26.04.2019 09:19

chci se zeptat, kdyz ma clovek oba water stridery dostane 2x Inflatable Mount Shoes?

Bellatrix 26.04.2019 14:50

To Blizzard pokud vím nespecifikoval.

Šéfredaktor WoWfan.cz

FlokiEremitt 26.04.2019 19:38

@Bellatrix ok, díky za odpověď

Kubin8 19.04.2019 17:22

Když můžou nechat Sky golema aby nadále měl svoji vlastnost a ignoruje Mount Equipment, tak proč to nejde i s Water striderem? Prostě by chodil pořád po vodě a ostatní by se na něj nevztahovalo. Easy peasy.

kritik 18.04.2019 20:16

Asi takhle ja toho stridera nafarmil na zacatku Pandarie uz skoro pred sedmi lety a je mi uplne jedno jestli to dnes nekdo ziska snadneji nebo ne, je to naprosto nepodstatny, jenom jste farmili repku pres daily uplne stejne jako dnes pres world questy. Wow dnes ma desitky, mozna stovky problemu ale toto opravdu neni jeden z nich. Skoro mi to prijde jako odvadeni pozornosti ze stranu blizzardu od podstatnych veci, kdyz o tom napisi blue post.

Akorat budeme moc chodit po vode s jakymkoliv mountem, pekny az na to ze az bude litani to opravdu uz nikdo resit nebude, kdo to ted nejak extra resi jenom nesmyslne ztrati cas, jeho problem :-)

Oisin 17.04.2019 17:25

Já nedokážu pochopit, proč lidi brečí. Ve starém světě (1-60) žádné vodní plochy při expení nejsou (snad jen piráti ve Stranglethornu). Od 60 -110 se jen létá a BFA bude mít lítání za chvíli. Silně pochybuju, že lidé, kteří přišli až během Legie + jsou schopní nafarmit si specifického mounta z Pandy. A že ho někdo používá teď? Teď, když do hráčů co chvíli praští mobka, nebo utrpí falling dmg a waterwalking je pryč? Teď, když sice nedostanou dmg, ale stejně dismountnou, protože trhají květiny nebo kutají rudu? Lidé jsou zlenivělí, až to hezký není.

Bellatrix 17.04.2019 18:18

Hezky řečeno.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Martins911 17.04.2019 16:24

Dobrá věc co udělali sice mi je líto lidí co to farmili ale nakonec dobrý

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet