Overlord Krom'gar

  Horda    Garrosh    Krom'gar   

Příběh

Cataclysm Cataclysm

O Krom'garově předchozí minulosti není známé snad nic. Jednalo se však o vysoce postaveného orka, kterého nově určený náčelník, Garrosh Hellscream, pověřil zabráním Stonetalon Mountains pro Hordu. Krom'gar byl však zapálený pro to být Garroshovi a Hordě věrný, proto se úkolu zhostil se vší ladností pořádného vůdce. 

 

Aliance ovšem věděla, že Horda pro získání tohoto regionu použije speciální zbraň, tudíž zahájila protiútok, který byl ale Krom'garovými vojsky lehce odrážen. Krom'gar se mimojiné domníval, že elfové jako odplatu za další poskrvnění Ashenvale připravují masivní zbraň hromadného ničení, která by Hordu z oblasti definitivně vyhnala. 

 

Nicméně místo, kde bomba podle Krom'gara měla být vyráběna, byla obyčejná škola pro Výsledek obrázku pro overlord krom'garmladé druidy, jak z řad nočních elfů, tak i taurenů. Vlivem své přehnané oddanosti vůči Hordě a Garroshovi se uchýlil ke stejnému způsobu boje, který si myslel, že Aliance připravuje proti nim. Ovšem taurenský druid s hodností kmenového náčelníka, Cliffwalker, se Krom'gara snažil přesvědčit, že o nic nejde. Vzápětí však zjistil, že Krom'garův osobní generál zavraždil jeho syna na jeho rozkaz. V záchvatu pomsty byl Krom'garův generál zabit a samotný Krom'gar konfrontoval Cliffwalkera, přičemž zabil jeho manželku i s dítětem a byl nucen sledovat, jak je druidí škola rozprášena napadrť jeho vlastní tajnou zbraní, bombou sestrojenou už v Ashenvale.

 

Nicméně Krom'gar byl ihned poté konfrontován samotným Garroshem, kterému se jeho činy natolik zhnusily, že Krom'gara nakonec "odvolal ze služby" tím, že ho vrhl z útesu.

 

Výsledek obrázku pro overlord krom'gar

 

Stav: mrtvý

Povolání: warrior

Frakce: Horda

Nachází se v: Stonetalon Mountains - Krom'gar Fortress, Cliffwalker Post

 

Zajímavosti

  • Ačkoli Garrosh Krom'garovy činy odsoudil, paradoxně použil stejnou taktiku při vybombardování Theramoru počas událostí Mists of Pandaria. Je tedy možné, že se Blizzard touto quest linií inspiroval v Garroshově nastávajícím příběhu.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet