Patch 5.3 - Změny v Brawler's Guild

Na začátek můžeme uvést například dvě nové úrovně pro členy Brawler’s Guild. Nyní bude možno dosáhnout 10. úrovně. Představí se osm nových bossů, a jelikož nechceme kazit překvapení a vysvětlovat boj po boji, necháme objevování na vás. Avšak věřte, že budete potřebovat mnoho potionů. Do hry se také dostane nový systém, který bude fungovat pomocí Challenge Cards. V případě, že někde ve světě rybaříte, objevujete kouzlo Archeology či létáte po památkách Azerothu, můžete narazit na kartu, která vás dá úkol a přístup ke 12 novým bossům. Pozorně sledujte karty a slova „RETURN TO BRAWLER'S GUILD“.
Změny v Brawler's Guild
V případě, že si pamatujete nějakého bosse, který vás v minulosti trápil a nedal vám delší dobu spát, můžete si jej znovu oživit a trápit se dál. Jakmile porazíte úroveň (tier) nebo Challenge Card bosse, můžete navštívit vendora, který vám za malý poplatek rád prodá kartu pro každý souboj a vy tak budete mít možnost bojovat znovu. Pro ty, kteří by si rádi opět vyzkoušeli Epicuse Maximuse je to skvělá šance! Takže… měli jste těžký den, ve kterém jste uhýbali laserům, zubům dinosaurů a nyní chcete relaxovat? Tak proč nenavštívit VIP salónek? Vstup do VIP salónku bude povolen pouze členům, kteří dosáhli 8. Úrovně. Pro Alianci je k dispozici Bizmova Brawlpub, ve které bude možno sledovat a smát se ostatním. Pro Hordu je připravená vzducholoď, která létá nad arénou. Samozřejmostí je jídlo a pití za solidní ceny.
http://media.wowfan.cz/MoP/patch_53/BrawlersGuild/2
Pro nové bosse je potřeba se pořádně připravit. Buďte připraveni na to, že vás budou bossové pronásledovat ve spánku a mnohdy se budete muset smát a plakat najednou. Jo a ještě jedna věc. Kdyby se někdo ptal, tak jsme spolu nikdy nemluvili.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

djmetla
Patrik Hoffmann

djmetla je autorem 1114 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet