Patch 7.2 - Build 23578

  Patch 7.2    Public Test Realm    PTR   

Stejně jako každý týden si pro hráče, kteří poctivě testují nové aktualizace, Blizzard připravil další věci, které bude potřeba otestovat. Jde o docela obsáhlý balík novinek, ve kterém se objeví noví mountové, nový dungeon a několik změn v Mythic+ dungeonech.

 

Blizzard zdroj

Máme tu další obsáhlý balík, který se tento týden objeví na PTR. Tady je soupis toho nejdůležitějšího, co se v testování objeví.

 

Jsme připraveni začít testovat létání na Broken Isles. Stejně tak máme připravené úkolové linie, ve kterých získáte mounta pro vaše povolání. Proces odemykání těchto vylepšení je stále ve vývoji, a proto v Dalaranu naleznete dočasné NPC, které vás vybaví oběma potřebnými achievementy a přidá vám úkol pro získání mounta. Dejte nám, prosím, vědět, zda narazíte na zónu, ve které není létání umožněno, nebo na místo, ve kterém nefunguje létání tak, jak by mělo (například přijdete o mounta uprostřed letu) nebo pokud nastane jakýkoli problém s úkoly mountů povolání.

 

Nový dungeon pro pět hráčů, Cathedral of Eternal Night, je otevřen a připraven k otestování. Napište nám, co si o dungeonu myslíte.

 

Nový balíček obsahuje i mnoho úprav a zdokonalování Mythic+ systému:

  • Mythic Keystone vás nyní může zavést do třech nových dungeonů: Cathedral of Eternal Night, Upper Karazhan a Lower Karazhan.
  • Bylo přidáno několik nových affixů: Bursting, Fel Explosives, Quaking a Grievous.
  • Affixy Bolstering, Necrotic, Skittish, Fortified, Tyrannical a Sanguine byly upraveny. Overflowing affix byl odstraněn.
  • Někteří bossové a některé mechaniky nepřátel byly upraveny.
  • Z důvodu potřeby testování naleznete v Dalaranu NPC, u kterého si můžete zakoupit Keystone požadované úrovně. Affixy mají čtyřhodinovou rotaci místo klasické týdenní.

 

Mimo změny, které jsme již zmínili, se snažíme přepracovat získávání Artifact Power za dokončení Mythic+ dungeonů, s tím, že odměny za dungeony budou závislé na čase, který potřebujete k dokončení dungeonu. Delší dungeony, jako například Halls of Valor, budou poskytovat více Artifact Power. Kratší dungeony, jako Maw of Souls, odmění hráče méně Artifact Power.

 

Dále jsme přidali Artifact Power bonus do týdenních beden, které získáte za dokončení Mythic+ dungeonů. Čím větší úroveň dungeonu dokončíte, tím více Artifact Power získáte. Nejvíce AP můžete získat za dokončení 10. nebo vyšší úrovně. Touto změnou chceme hráče nalákat do vyšších úrovní Mythic+, aby nemuseli nekonečně farmit v nízkých úrovních Mythic+. Tato změna by měla také prospět dalším postavám hráčů a získávání AP by nemělo být až tak složité jako doposud.

 

V tomto balíku novinek nenaleznete nové Broken Shore World Bosse ani vylepšené procesy získávání legendárních předmětů. Více detailů o těchto věcech budeme sdílet, jakmile se bude blížit jejich implementace.

 

Přejeme příjemné testování!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet