Povolání - Rogue, 2 Fan Wallpapery

Velice očekávaným povoláním byl Rogue, neboli Podvodník ... povolání věčně skryté ve stínu, útočící výhradně zákeřně ze zálohy a ztrpčující život všem okolo. Čas se naplnil a Stopa doplnil sekci povolání o slíbeného Roguna :)

Podvodník nebo také Rogue je povolání, které obnáší znalost jedů, lstí a nástrah. Rogue je také nejrychlejší povolání, protože všechny jeho kouzla jsou instantní a navíc má největší výhody s použitím dýk. Díky použití dvou zbraní a rychlému boji je v PvP velice silným soupeřem. Pokud ho ovšem někdo nezastaví například Frost Novou, Polymorphem nebo Earnting roots. Rogue dokáže velice překvapit také možností Stealth, kdy se zneviditelní, ale jeho pohyblivost se sníží na 30%. V tomto módu může udílet extra dmg, nebo okrádat kouzlem Pick pocket, čímž z jakéhokoliv Humanoida nebo Undeada může vytáhnout několik málo peněz. Toto kouzlo je velice výhodné hlavně ze začátku hry, kdy většinou nemáte téměř žádné peníze...

A už dlouho nic nového na plochu, takže dneska dva Fan Wallpapery .... celkový počet už je 23 a jako vždy je najdete v Galerii.


Pokud by někdo chtěl vědět, jak vypadá ta dotyčná, kvůli které nemám čas hrát WoWko, tak se můžete mrknout na mém osobním webu v sekci Galerie - Ivetka... Názor když tak napište do Knihy, na téže webu jako je Galerie.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet