Pravidla pro Legacy loot v Legion dungeonech a raidech

  legacy    legacy loot    legion   

Blizzard oznámil, že v rámci následujícího týdenního resetu (úterý/středa, 31. 3./1. 4.) budou na Legion dungeony a raidy aplikována pravidla pro Legacy loot. To znamená, že v rámci raidu budete mít zajištěných 5 kusů gearu z jednoho bosse. Doteď se na Legion instance vztahoval Personal loot, takže člověk z jednoho bosse mohl (a nemusel) dostat 1 item.

Blizzard zdroj

 

Společně s týdenní údržbou v týdnu od 31. března zpřístupníme pravidla pro Legacy loot v Legion dungeonech a raidech.

 

Dostali jsme se do bodu, kdy lze obsah předchozí expanze procházet, aniž byste potřebovali celou skupinu lidí, a pro odměny tam primárně chodí lidé sbírající transmogy. Po této změně budou bossové v Legion dungeonech a raidech dropovat pevně dané množství classsově nespecifikovaného lootu. Pokud v současné chvíli vy a další hráč vlezete do Emerald Nightmare na Mythic obtížnosti a zabijete Nythendru, není pravděpodobné, že dostanete jakýkoli loot, protože množství dropujících předmětů se běžně škáluje podle počtu hráčů. Po této změně Nythendra vždy dropne 5 itemů ze své loot tabulky, bez ohledu na to, kolik lidí je v partě.

 

Dungeony a mnoho jednodušších raid bossů z Legion už můžete sólovat, pokud máte dobře vybavenou BfA postavu. Na některé bossy, především na Mythic obtížnosti, si však stále možná budete muset přizvat pár kamarádů. Tato změna by nicméně měla zásadně přispět k lepší dostupnosti Legion transmog gearu.

 

Jste vášnivý sběratel transmogů? Máte z tohoto updatu radost, nebo se vás netýká? Jaký transmog byste si v současné době rádi pořídili?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Warthunder 27.03.2020 17:15

Zajímalo by mě, jestli budou nějakým způsobem ponerfovaný bossové, cose týče HP nebo DMG, páč třeba antorus na mythic si asi nikdo zatím nesolne, on už i [Tomb of Sargeras] je poměrně těžký na solování.

Bellatrix 27.03.2020 18:30

Tak i v tom bluepostu je napsaný, že nepočítají s tím, že by si zatím Mythic někdo sóloval. Nižší obtížnosti jo, Mythic spíš ne.

Šéfredaktor WoWfan.cz

svina 28.03.2020 10:20

Však, kdyby furt nesquishovali gear, tak by tohle nebyl problém. Když jsem měl v Legionu ilvl 965 (blood dk), tak jsem chodil v pohodě solo Helfire Citadel na mythic, po tom zasraném squishu jsem potom nedal na jednu ránu ani LK, tak jsem si tam ani nedovolil.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet