První máj, lásky... aktualizace čas !

Takže je tu prvního máje, doufám že každý pařan WoWka nezapomněl dát pusu své slečně pod rozkvetlým stromem, aby mu neuschla a my se můžeme pochlubit s opravdu velkou aktualizací, na které pracovalo víc než dost lidí :) Takže se na to mrkněme (jen stručne, jdu zase ven) :D

Z první lajny Vám Stopa nabízí 3 nové lokace: Dále NOVÁ SEKCE od redaktora Al-Adama, ve které najdete vše o Hrdinech všech ras. Zatím jsou hotový hrdinové rasy Orků .. přejeme příjmené čtení z historie :) Sekce obsahuje i obrázky a podrobnosti !!

Dále do sekce mobové jsme přidali za pomoci Elikarda a Stopy obrázky ke všem doposud zmíněným druhům potvor ... Obrázky jsou velice pěkné a vyvedené v klasickém stylu jaký můžete najít po celém webu (zlatý rámeček) :]

   

Dále něco na dlouhý májový večer a sice poslední kniha, která chyběla v našem centru, kde si můžete stáhnout kteroukoliv knihu ze série Warcraft. Poslední knihou je Kruh Nenávisti. Tuto knihu nám zajistil Broxidar.

lamenná legie byla poražena a o východ Kalimdoru se dělí dva národy: orkové v Durotaru, vedeni náčelníkem Thrallem, a lidé v Theramoru, vedeni jednou z nejmocnějších čarodějek na světě – lady Jainou Proudmoore. * Avšak křehký mír mezi lidmi a orky se náhle hroutí. Náhodné útoky proti Durotaru dávají tušit, že lidé se rozpomínají na svou nevraživost vůči orkům. Jaina s Thrallem musí nyní odvrátit katastrofu, než nenávist vzplane na obou stranách – a Kalimdor se bude zmítat v další strašlivé válce.

Překlad / Obálka: Jan Netolička / Glenn Rane
Stran: 192
Download: Stáhnete kliknutím zde ! (270 Kb)

Ke čtení této povídky nepotřebujete doc-reader jako u ostatních, ale jen Microsoft Word.

A na závěr bonusek pro zasmání ... 3 zábavné obrázky od Darkfejzra jako malé pokračování již započaté série zábavných věcí z jeho sbírky.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet