Raketka.cz naděluje pod stromeček Xbox i iPad mini s…

Tento článek je placenou reklamou. Herní portál Raketka.cz si pro vás připravil soutěž o hodnotné ceny, ve které mají šanci vyhrát všichni, kdo splní několik zábavných úkolů. Hraje se o druhou generaci iPadu mini s úžasným Retina displejem, nebo Xbox 360 včetně Kinectu.

Příjemná pouť za špičkovými cenami

Nejen herními konzolemi a nejnovějšími tablety věhlasných značek je ale soutěž živa. Samotná náplň taky za něco musí stát a Raketka má v poskytování zábavy moře zkušeností. Díky tomu nebudete odpovídat na hloupé otázky, nebo tipovat, kolik her bylo za poslední měsíc na Raketce spuštěno. Naopak, úkoly jsou originální a propracované, abyste se u nich bavili a brali je jako bonus, ne jako nutné zlo na cestě za tabletem, nebo konzolí. Pravdou však je, že ceny jsou stále lákadlem největším. Kdo by si z tohoto seznamu taky nevybral?
  1. iPad mini Retina
  2. Google Nexus 7 (2013)
  3. Microsoft Xbox 360 4GB Kinect Bundle
  4. Sony Playstation Vita
Soutěž už je v plném proudu, ale ani později příchozí nemají o nic menší šanci vyhrát! Konec je naplánován na 1. prosince, tak neváhejte a na stránce http://raketka.cz/soutez-s-raketkou-do-vesmiru začněte plnit úkoly.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet