Sedmá PvP sezóna brzy končí

  PvP Season    Legion   

Konec Legionu se blíží a s ním i poslední PvP sezóna. Blizzard, jak už má zvykem, připomíná, co je potřeba k tomu, abyste získali své odměny a také upozorňuje na dodatečnou PvP sezónu a o co v ní půjde.

 

Blizzard zdroj

Společně s příchodem pre-patche k Battle for Azeroth se brzy zavřou brány pro Legion PvP Season 7. Ale nebojte, stále budete moci být součástí kompetetivního PvP a speciální post-sezóny, která skončí 14. srpna startem datadisku. Pokud jste se zapojili do Season 7, mějte na paměti tyto body, pokud je chcete získat:

  • Vyvarujte se přesunu vašich charakterů na jiný server, dokud neskončí Season 7.
  • Legion Season 7 tituly a mounti budou připsáni na váš účet dva týdny po skončení sezóny.

 

Odměny založené na frakci

Nezapomeňte, že odměny z konce sezóny jsou založené na vaší frakci. Pokud si přesunete postavu na jiný server, musíte vyhrát 50 bojů, abyste získali odměnu a 150 bojů, abyste po přesunu získali titul Gladiator a Dominant Gladiator.

 

Skočte rovnou do post-sezóny

Jakmile udeří pre-patch k Battle for Azeroth, vydáme speciální post-sezónu, která bude trvat až do začátku nového datadisku. Nebudete sice moci získat tituly, mounty nebo Conquest pointy ale budete moci získat nějaké vybavení z truhel.

 

Leaderboards budou dočasně offline

Prosím, mějte na paměti, že PvP Leaderboards budou na nějakou dobu nedostupné, v době, kdy přijde pre-patch, ale žádné strachy, zase naskočí jakmile přijde nová Battle for Azeroth PvP sezóna.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

barrny 10.07.2018 09:57

Je divné že končí něco co vlastně ani v legionu nezačalo

Šamanpaňské 09.07.2018 18:32

Nevíte jestli pokud mám rating např. 1800 v RBG, ale jen 40 vítězství, jestli získám titul, nebo je potřeba těch 50+ winů ?

Martins911 09.07.2018 16:39

Takže se dá čekat že následné úterý po tomhle jž bude pre-patch

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet