Sekce Dungeony - RFC, NOVÝ DATADISK !!!

Náš redaktor z0rG po skvělé sekci Doprava chtěl ještě větší sousto a vzal si na starost kompletní detailní databázi všech Dungů a Instancí v celém světě WoW. A jako první kousek si vybral Ragefire Chasm, neboli první Dungeon pro příslušníky Hordy který naleznete pod Orgrimmarem.

Ragefire Chasm je spleť sopečných jeskyň pod novým hlavním městem Orků - Orgrimmarem. Svoje útočiště si v jeskyních našel kult známý pod jménem kult hořící čepele (Burning Blade). Orkský vládce Thrall neusiluje tento kult zničit, protože věří, že pod správným vedením by mohl Hordě pomoci. Temná sila z Ragefire Chasmu by ale mohla zničit vše, čeho orkové zatím dosáhli.

A jako další novinku, tentokráte opravdovou BOMBU tu máme officiální oznámení o nově připravovaném datadisku pro World of Warcraft. Jde vidět že Blizzard opravdu nelení a po úspěšném datadisku Burning Crusade se rovnou pustili do dalšího, ve kterém by měl hrát hlavní roli zanedbaný severní kontinent Northrend. Více informací chce firma Blizzard uveřejnit na každoročním americkém festivalu her E3, jak pravil Mike Morhaime, hlava firmy Blizzard.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet