Shadowlands – Oribos a PvP vendoři

  oribos    pvp    pvp vendor   

PvP hráčům tečou slzy štěstí. Blizzard se po době, která se zdá nekonečná, rozhodl vrátit do hry PvP vendora a vendora na upgradování PvP gearu. Tato NPC se zabydlí v Oribosu, což je hlavní město Shadowlands, které se nám hráčům stane neutrální základnou a hlavním útočištěm, kde se budeme všichni shromažďovat jako kdysi třeba v Dalaranu.

 

PvP vendoři

Celkově budeme mít k dispozici 3 různé PvP vendory s různými funkcemi. Jeden z nich bude prodávat unrated gear. Druhý rated gear. Třetí bude poskytovat možnost upradovat itemy. K upgradování PvP gearu by měla sloužit nová měna, Shadowlands PvP Honor.

Za Shadowlands PvP honory si zároveň budete moci kupovat unrated gear.

Rated gear se bude kupovat za Shadowlands PvP Weekly Reward Progress.

Oribos

Oribos jakožto hlavní město datadisku samozřejmě bude nabízet vše, co od naší hlavní základny potřebujeme – budou tu všemožní vendoři, trenéři, portály, banka a samozřejmě hospoda. Do Oribosu se budete moci dostat jednak skrze portály, které budou umístěné ve všech čtyřech lokacích Shadowlands, a také ze Stormwindu a Orgrimmaru. Stejně tak před vchodem do Oribosu najdete portály do Stormwindu a Orgrimmaru.

 

Mapa

Hall of Shapes – trenéři profesí

Hall of Holding – banka a Weekly Vault

The Idyllia – taverna

Hall of Curiosities – různé služby

The Enclave – Covenant ambassadoři a PvP vendoři

Ring of Fates – portály a flight master

To, co vidíte protékat skrze první obrázek, je soul stream – proud duší. Nachází se v něm všechny duše, které po smrti svého těla přicházejí do Shadowlands. Dříve tyto duše proudily před Soudkyni (Arbiter), která je rozsoudila a poslala do příslušné lokace Shadowlands. Dnes ale všechny tyto duše proudí do Chřtánu (Maw), kde si je schraňuje Žalářník (Jailer), hlavní záporák datadisku.

 

Vrchní patro

Zde se nachází sídlo Soudkyně. Hráči sem nemají přístup (alespoň prozatím).

 

Zdroje:

Oribos

PvP vendoři


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet