Shadowlands – Zajímavé předměty v pre-patchi

  Pre-patch    Shadowlands    Icecrown   

Pre-patch k Shadowlands, jenž ponese jméno Death's Rising, se ponese v duchu invazí Pohromy po celém světě. Na velmi podobné bázi se odehrával i pre-patch event k datadisku Wrath of the Lich King. Samotné dění nás však v tomto případě zavede z Orgrimmaru / Stormwindu rovnou do samotného Icecrownu, kde budeme Pohromě čelit. Čekají nás zde nové daily questy, ale především budou do hry aplikovány veškeré změny ohledně class a jejich speců.

 

Zajímavým faktem však je, že občas se po Icecrownu budeme potkávat s rare elitami, podobně jako tomu bylo v pre-patchi k datadisku LegionTyto elity však mnozí veteráni WoW moc dobře znají – bude se jednat o bosse převážně z Wrath of the Lich King dungeonů a raidů. Jmenovitě například Patchwerk & Noth the Plaguebringer z Naxxramasu, Bronjahm z Forge of Souls nebo Ingvar the Plunderer z Utgarde Keep. 

 

Co ale budou dropovat? Kromě gearu, který po nadcházejícím ilvl squishi bude odpovídat hodnotě gearu pocházejícího z Normal Ny'alothy, a quest itemů potřebných pro některé daily questy, se můžeme setkat i s obecně užitečnými itemy, jako jsou například batohy (bags). Půjde konkrétně o item #183634, který bude mít šanci dropnout z rare elity Bronjahma. Ve hře se proto bude jednat o druhý 34slotový batoh, vedle item #138300, jejž lze zakoupit u Mad Merchanta v Legion verzi Dalaranu za "symbolických" 500 000 goldů.

 

Mnohem zajímavější item však bude item #183616, díky kterému vám bude společníkem duch ze samotného Torghastu! Bude mít šanci dropnout z jakékoli rare elity v Icecrownu. Samotný item je referencí na item #40110, který šlo získat pouze během pre-patch eventu k Wrath of the Lich King a jehož cena se od té doby pohybuje minimálně v řádu několika set tisíc goldů. Stejně jako jeho předchůdce bude možné item prodat na aukci.

iggqj59ng2_e357c92e1d797f31d74e8235d0cb12323c0558ae_1598980448_8602.jpg

Těšíte se na pre-patch?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet