Shandris Feathermoon, info o 2.4.2, live Nihilum raid

I dnes vám mimojiné přináším dalšího hrdinu, i když tentokrát se trochu liší od těch minulých. Nesepsal jsem ho totiž já, ale myslím že jeho kvalita je opravdu dostačující, jediná věc, kterou se liší od "mých" hrdinů je jazyk, protože Shandris Feathermoon, jak se dnešní hrdina jmenuje, je napsána slovensky. Autorem je Martin Bednár.

Kedysi dávno, v meste Suramar, sa narodila Shandris. Shandris Feathremoon. Shandris bola odmalička veľmi dobrá a zručná v lukostreľbe, chcela z nej byt lovkyňa. Ale démoni na Suramar zaútočili a vyvraždili jej rodičov. Shandris vtedy bola vonku s kamarátom. Keď démoni zaútočili Shandris chcela ísť domov, no jeden elf ju ťahal von zo Suramaru, lebo predpokladal, že by skončila rovnako ako rodičia. Shandris bola na pokraji zrútenia. V jednej chvíli prišla o domov aj o rodičov. Na hore Hyjal k nej prišla Tyrande a obe si padli do oka. Od tej doby sa Shandris stala Tyrandiním tieňom.

Brzy by se měl na oficiálních serverech objevit patch 2.4.2, který přinese nějaké ty menší změny, a který už nyní běží na PTR. Důležitější změny:
  • Pokud bude vaše personal rating v arena teamu menší o 150 nebo více bodů, bude dostávat arena body podle vašeho personal rating a ne podle rating teamu.
  • Všechny 23 hodinové cooldowny v profesích sníženy na 20 hodin.
  • Všechny 4 dnové cooldowny v profesích sníženy na 3 dny 20 hodin.
  • Enchating - Void Shatter už nebude mít CD, a pro jeho používání je potřeba Enchating skill 375.
  • Nový předmět za 40000 honorů: Medailon of the Alliance/Horde
  • Nové portály do Theramore pro Allianci a do Stonardu pro Hordu.
  • Trinkety zrychlující rychlost mountů se možná změní na předměty, které použijete na mounta a tím ho natrvalo zrychlíte (Mount Enchanty).
  • Je možné že se objeví nový mount zebra.
Nic z toho se na oficiálních serverech nakonec ani nemusí objevit. S rezervou berte hlavně poslední dvě informace!

Jako poslední pro vás dnes mám informaci o akci pořádanou guildou Nihilum a herní společností Xfire. Nihilum totiž 30.4. v 19:00 raiduje Sunwell Plateau, a Xfire to bude pomocí svého webu přenášet online. Počet sledujících lidí je omezený, tak se pokuste být tam včas. Více informací zde.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet