Simpsonovi - Pařanka Marge

Nejprve bych se chtěl omluvit za snížení tempa v přidávání novinek, ale já jsem toho tento týden měl hodně (jako hlavně akcí :D) a tak prostě nebyl čas psát na web. Čekal jsem, že třeba někdo jiný něco napíše, ale všichni asi eXPěj nebo co. Ani dnešní novinka není nijak obrovská, jelikož nic oficiálního se ve WoW neděje a na článek nemám náladu ani čas.

Hodně z Vás už určitě vidělo anglické video ze The Simpsons, ve kterém celý Springfield paří jakousi MMORPG hru. Ale jelikož vím, že spousta z Vás na tom není s angličtinou nejlépe, určitě Vás potěší moje dnešní zpráva. Ode dneška za týden se bude totiž na ČT2 tento díl s názvem Pařanka Marge vysílat v češtině.

Marge se po návštěvě PTA, kde po ní chtějí vlastní e-mail, rozhodne, že začne aktivně používat internet. Po nějaké době, kdy už se na internetu dostatenčně orientuje se přidá do známé online hry zvané "Earthland Realms". Když tam potká velmi dobrého hráče zvaného "Temný Rytíř", řekne si, že by ho nějak chtěla najít a to taky udělá za pomoci Lízy.

Text a obrázek ze stránky http://simpsonovi.comics.cz/


Určitě proto nezapomeňte v neděli 14.12. v 19:35 pustit ČT2 a zkouknout tento díl, který má hodně společného s World of Warcraft (ačkoli to není tolik jako byl South Park: Make love, not Warcraft).

Naposledy upravil/a Wrent 29.09.2009 v 20:36:49.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet