Staňte se součástí, Icecrown Preview

Blizzard vytváří k pátému výročí obrovskou mozaiku svých fanoušků. Bude se skládat z 20000 fotek a zatím ještě není jisté, co na ní bude zobrazeno, protože byl odhalen pouze první malý kousek z asi tisíce fotek. Chcete se stát součástí tohoto projektu? Aby mohla být Vaše fotka zařazena do mozaiky, musíte se vyfotit se symbolem Hordy nebo Aliance:
/pic/uploaded/aliance /pic/uploaded/horda
Tuto fotku pak musíte odeslat Blizzardu. To vše můžete udělat na speciální stránce, kde také najdete obrázky v dalších formátech i postupně se zaplňující mozaiku. Ukažte svou frakční hrdost a staňte se součástí WoW historie ještě dnes!
/pic/uploaded/mozaika
Guilda Vodka vydala nádherné video, které představuje téměř celou Icecrown Citadel. V hlavní části uvidíte dungeony pro 5 lidí: The Forge of Souls, The Pit of Saron a The Halls of Reflection, ale uvidíte i několik Icecrown Citadel bossů jako Sindragosa, Festergut, Professor Putricide a další. Pozor, toto video odhaluje některé části příběhu. Kdo se chce nechat překvapit až bude v dungu sám, ať na něj nekouká! [video]WO1QJOooexQ[/video]
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet