Uldir - LFR, 1. křídlo

  uldir    raid    lfr   

Ode dneška si již můžete zajít 1. křídlo raidu Uldir na LFR obtížnosti. Abyste se mohli přihlásit do fronty, potřebujete mít ilvl minimálně 320. Dostupní bossové jsou Taloc, MOTHER a Zek'voz. Loot, který z nich padá, začíná na ilvl 340.

Pro guidy na jednotlivé bossy a seznam lootu zamiřte sem. Odměny, které můžete z raidu získat, naleznete zde. Jde o armor, zbraně, tituly a mounta.

 

Zároveň se ode dneška zpřístupnila Mythic obtížnost raidu Uldir. Příští týden to bude 2. křídlo LFR a o týden později 3. křídlo. (Viz release kalendář BfA obsahu.)

Blizzard zdroj

 

Uldir je nyní dostupný na Mythic obtížnosti! Jste připraveni čelit hrůzám číhajícím v hlubinách tohoto dlouho zapečetěného titánského zařízení? Poražení všech osmi bossů bude vyžadovat spolupráci a koordinaci všech členů vašeho týmu. A pokud porazíte finálního bosse G'huuna na Mythic obtížnosti, odmění vás hra titulem The Purifier.

 

Kdo první splní tuto výzvu?

 

První křídlo LFR nyní dostupné!

První křídlo raid finderu: Halls of Containment je nyní dostupné hráčům, kteří dosáhli levelu 120 a mají ilvl minimálně 320.

Ruin's Descent (Sestup do ruin): Taloc

Titánští strážci zapojili nesčetné množství systémů, které měly za úkol detekovat a zneškodnit jakékoli narušení zevnitř zařízení. Nejmocnější z těchto konstruktů, Taloc, dával pozor na jakékoli známky nákazy v této oblasti a nemilosrdně se zbavoval jakékoli, na kterou narazil. Ale jak plynula milénia, jeho vnitřní obrany začaly upadat a on se tak stal sám náchylným vůči nákaze.

Hall of Sanitation (Síň ozdravení): MOTHER

Uldirská titánská strážkyně byla obdařena houževnatostí a nezkrotnou touhou objevit "řešení" problému v podobě Starých bohů. Její protokoly zůstaly nedotčené, i když mnohé jiné systémy v jejím zařízení selhaly. VAROVÁNÍ: M.O.T.H.E.R. nepřijme pomoc od kontaminovaných subjektů.

Archives of Eternity (Archivy věčnosti): Zek'voz

Krátce po Rozdělení světa (Sundering) dorazil na zandalarské pobřeží temný posel, mající v úmyslu vehnat čerstvě izolovaný kmen Zandalari do služby N'Zothovi. Zek'voz byl připraven pokoušet, podplácet, mámit, kazit nebo prostě vraždit. Nebyl však připraven na obrany Uldiru. Byl zajat, studován, rozebrán a uložen v titánských archivech, kde od té doby čeká na příležitost k útěku.

 

Více zde.

 

Už se vám podařilo dokončit Uldir na Normal nebo dokonce Heroic obtížnosti, nebo zatím čekáte na LFR?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet