Upozornění pro všechny iPhone/iOS uživatele

http://media.wowfan.cz/podpora/account/zaklad/podpora
Během pár dní vydá Apple novou iOS aktualizaci (systém iOS7), která bude dostupná pro telefony a tablety, na kterých mohou mít někteří z vás authenticatory, které mají svázané s Battle.net kontem. Nová aktualizace může způsobit, že authenticator bude resetován a bude muset být nastaven znovu. Blizzard tedy doporučuje jeden z následujících kroků:
  • Připojte se k SMS Protect Service. Tato služba je zdarma a dokáže odstranit authenticator v případě ztráty nebo změny telefonu. SMS Protect Service zašle SMS zprávu s kódem, který odstraní authenticator z účtu a vy budete moci přiřadit nový.
  • Zapište si Serial Number a Restore Code, které pomohou s obnovením aplikace do původního stavu. Více o těchto dvou číslech naleznete na oficiální FAQ stránce.
  • Dočasně vymažte svůj authenticator z telefonu i z účtu. Jakmile dokončíte aktualizaci, znovu aplikaci přes App Store nainstalujte a připojte k Battle.net účtu. Pokud budete mít problém s odpojením authenticatoru na účtu, můžete kontaktovat zákaznickou podporu na Live Chatu.
V případě dotazů můžete také navštívit naše webové fórum, kde vám rádi poradíme.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet