Veselé Vánoce

Chtěl bych Vám za všechny redaktory popřát hezké, štastné a veselé Vánoce, které bych Vám doporučoval strávit s rodinou a s přáteli a ne s guildou a moby ve WoWku! :D Přejeme Vám aby Vás Ježíšek poctil svou návštěvou a pokud možno nic neukradl a pokud Vás navštíví spíše Santa, tak aby se dal komín používat i nadále a abyste nemuseli volat hasiče kvůli nějakému tlustému "dědkovi", který Vám visí v komíně. Ačkoli jsem psal, že byste měli Vánoce strávit v kruhu opravdových lidí, nemůžu si odpustit nadhcázející věty :). Až přijdete s půlnoční, můžete se rovnou připojit do hry, protože už bude 25.12. a tento den naděluje ve WoW Greatfather Winter. Pod stromečkem v Orgrimmaru a v Ironforge proto najdete několik dárků. Ty tam pro Vás budou ležet až do 2. ledna.

Pod stromečkem najdete několik Winter Veil Gift, ve kterých můžete například najít Clockwork Rocket Bot, což je non-combat robot nebo také Winter Veil Eggnog, což Vás určitě osvěží :). V nějakém dárku také snad najdete Crashin' Thrashin' Racer Controller, který je potřeba pro achievement Crashin' & Thrashin'.

Mimochodem World of Warcraft už má více než 11,5 milionů hráčů (accounty na ofi)! Navíc hned v prvních 24ech hodinách, kdy byl dostupný datadisk Wrath of the Lich King se prodalo neuvěřitelných 2,8 milionu kopií, což z něj udělalo nejrychleji se prodávající hru vůbec! A hned dalším rekordem byl prodej, který se uskutečnil v prvním měsíci, protože od 13.11.200 do 13.12.2008 | se ho prodalo 4 miliony kopií! I když pro Blizzard to není až tak velký důvod k oslavám, jelikož oba tyto rekordy už předtím držel datadisk The Burning Crusade :).

Ještě jednou přeji Veselé Vánoce!
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet