Vznik World of Warcraft, EU Faction Change, Guildy


Víte kdy a hlavně jak vlastně vzniklo World of Warcraft? Dokážete si představit, jak robustní tato hra je? Zajímavá Vás kolik počítačů používá k provozu firma Blizzard a kolik zaměstnanců je udržuje? Nebo chcete vědět, kolik bugů už se ve hře našlo? Pak si určitě přečtěte Jerrykyho článek, který nese název Vznik World of Warcraft

Na Evropských serverech byla konečně spuštěna možnost změny frakce. Nevíte o co jde? Snad Vám pomůže info, které jsem k této službě psal již před pár týdny:
  • Faction Change Vám umožní přejít s Vaší postavou od Aliance k Hordě a naopak.
  • Tato služba Vás bude stát €25 nebo 20L.
  • Za danou částku převedete pouze jednu postavu.
  • Jak už určitě víte, díky této službě můžete mít na PvP serverech postavy obou frakcí.
  • Zatím není jisté, zda bude možné nastavit si s příchodem datadisku Cataclysm jednu z nových ras - Worgenů a Goblinů.
  • Změnit frakci můžete jen jednou za 60 dní.
  • Všechny věci Vám zůstanou, věci, které jsou specifické pro danou frakci se nahradí jejich ekvivalenty. Stejně tak mounti, achievementy, reputace... (více informací)
  • Postava s více, než 20000 goldy nebude moci být převedena. (platí pro level 70-80, pro nižší levely je hranice goldů nižší)
  • Pro více informací si přečtěte originální FAQ.
  • Zatím nemůžete pouze změnit rasu Vaší postavy, při Faction Change musíte doopravdy přejít k druhé frakci, do budoucna se ale plánuje i služba na změnu rasy.
  • Berte na vědomí, že žádné achivementy ani questy související s Argent Tournament NEBUDOU převedeny.




Guildě Vanquish se už před třemi dny podařilo získat achievement Earth, Wind & Fire (10 player), které obnáší zabití všech tři Vault of Archavon (Wintergrasp) bossů v rozmezí 60ti sekund. Toto se nyní podařilo i guildě Mediocrity, která o všem také natočila video!



Když už jsem se dostal k těmto úspěchům guild, nesmím zapomenout zmínit to, o čem tu nepadlo ani slovo. Guilda Premonition je nyní braná jako nejlepší guilda na světě, protože se jí nejvíc daří v Crusader's Colliseu - přesněji v Trial of Grand Crusader. Nejenže jako první zabila Anub'araka, ale také jako první na světě získali achievement A Tribute to Insanity (25 player). Gratulujeme!

Nakonec ještě taková libůstka, kterou včera našel Jerryky: Na PTR serverech musel nedávno být vypnut Ulduar, protože některé guildy, které ještě nezabily Algalona a měly na klasickém serveru vyčerpán limit pokusů, poté často zkoušely i na PTR :).

A ještě něco: Příprava webu v novém kabátě s novým prostředím probíhá dobře, už převádím články do databáze. Oficiální spuštění bude nejspíš druhý týden v říjnu!

EDIT (19:01): Čajda mi ještě poslal jeden velmi zajímavý obrázek... Pokud máte o nutkání psát o WoWku TAKOVÉHLE slohovky, radši přestaňte dřív, než bude pozdě ;).

slohová práce world of warcraft

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet