WoW česká podpora?, Nové TCG in-game karty

Česká podpora pro World of Warcraft by nebyla špatná, co říkáte? Ačkoli je to (pokud vlastně vůbec) stejně stále hrozně daleko, mohli bychom říct, že je to o něco blíž. Blizzard totiž chystá podporu (což je vlastně překlad hry, stránky atp. v určitém jazyce + klasická podpora) pro Italy a Poláky - snaží se totiž získat několik lidí těchto národností na určité pozice ve firmě. A polština je vlastně první jazyk, kterému jakž takž čech bez jakéhokoli vzdělání rozumí (ačkoli já už budu preferovat angličtinu).

Další zájemkyni o členství v našem týmu - Sandře, se zrodil v hlavě plán, že by mohla pro náš web překládat, téměř vše co se "šustne" na mmo-champion.com (sice teď zrovna nevím jestli to tak vůbec bude, ale tak co :) ). Zatím jí nic neslibuju, ale nemám důvod proč neumístit její včerejší překlad už dnes na web.

WoW TCG - Fields of Honor karty (Zdroj: Upperdeck.com)
S vydáním WoW TCG deváté expanze, která vyjde v červnu s názvem Fields of Honor, budou hráči schopni získat tři nové karty, které zpestřují hru. (Poznámka: Toto ještě není oficiální!!! i přesto, hráči mohou testovat všechny tyto itemy na test realmech tím, že použijí PTR testovací kódy u NPC Landro Longshot)

Path of Cenarius - PTR Test kód = 1111
Jedná se o opak Path of Illidan. Při Path of Illidan jste za sebou vytvářeli stopy, jaké dělal Illidan ve W3, ale Path of Cenarius je opak. Při chůzi vytváříte porost - květiny. V Northrendu to vypadá efektivně :). Video



Pinata - PTR Test kód = 2222
Piňata je vlastně přenosný strom, který můžete dat kamkoli chcete. Při meele útoku nebo použití spellu piňatu rozbijete a vypadnou vám bonbóny a žvýkačky, které vám vylepší vzhled vaší postavy. Video



El Pollo Grande - PTR Test kód = 3333
"Smrt Stormwindu! Smrt kuřatům!" křičí Nibby. Tak to to znělo na fóru MMO. Jedná se o mounta, zkrátka kuře :). Video



Zdroj: mmo-champion.com

Naposledy upravil/a Wrent 13.12.2010 v 22:54:53.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet