WoW Classic – Battlegroundy & Invaze elementů

  PvP    Battleground    Classic   

Od spuštění Classicu uběhlo několik měsíců a s tím bylo spjaté i čekání na PvP s Honor systémem, který byl nedávno spuštěn. Někteří hráči to považovali za doposud nejlepší krok, který Blizzard v Classicu udělal. PvP jako takové je však prozatím limitováno na World PvP, jelikož battlegroundy stále nejsou dostupné. To se však má v nejbližší době změnit. Blizzard byl velmi rychle vzrostlou popularitou s příchodem Honor systému tak překvapen, že se rozhodl některé battlegroundy spustit již začátkem příštího měsíce.

 

Stát se tak má v týdnu od 10. prosince a půjde konkrétně o battlegroundy Warsong Gulch Alterac Valley. Zároveň s nimi započnou na Kalimdoru invaze elementů. Útoky proběhnou v lokacích Azshara, Un'goro Crater, Silithus a Winterspring. V podstatě půjde o zvýšený počet elementálů daného živlu (někteří z nich s vyšším levelem než je pro běžné elementály v této lokaci běžné) v každé z těchto zón. Každou invazi povede elitní elementál s menším doprovodem. Jeho spawn poznáte hodně rychle – všichni hráči v dané lokaci od něj uvidí v chatu "výhružku" (v podstatě /yell příkaz). S jeho smrtí se na určitý čas přebyteční elementálové přestanou spawnovat. Jako odměny vám mohou padnout recepty do profesí či bonusové materiály do nich, ale také karty, které můžete například využít v souvislosti s Darkmoon Faire. 

 

Jak se těšíte na WSG a "klasické" AV?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Romik 22.11.2019 14:04

Jeden z mala zpusobu, jak umoznit expyt alty na serverech s extremnim pvp. Todle melo byt od pocatku a byla by to vetsi zabava.

cerberos 22.11.2019 05:04

ty sety pro maga priesta či warlocka u Hordy myslím warlord sety jsou jeden z nejkrásnější setů ve wow měl jsem ho u fire mága a vydržel mi až do 75 lvl

ANARKI 21.11.2019 16:05

super, dakujem za vycerpavajuce info ... celkom sa tesim dobre si to zhrnul a vysvetlil...

ANARKI 21.11.2019 00:40

to berem mas pravdu s tym classicom,... bude to ale stacit 2 bgcka? dost malo... inak o tych odmenach, ze ako to bolo vo vanile, nevies nieco ?

ale nechapem ze retail uz dve expanzie nepridali ziadne bg... kde je ako problem pridat dve mapy kazde 2 roky...

ANARKI 21.11.2019 00:42

och... ako to zmazem?

Hromovapest 22.11.2019 14:10

No nezlob se na mě ale už je tolik map s BG že jen stěží chytneš v rotaci všechny.Na nedostatek map si stěžovat těžko můžeme.

ANARKI 22.11.2019 18:40

@Hromovapest
ano v bfa je ich je dost, ale neschopnost vytvorit nieco nove mi pride ako fail, hlavne ked to nie je ziadna veda. oproti raidom.

ANARKI 22.11.2019 18:42

@ANARKI
nieco s novou tematikou, vo vylepsenom engine, pripadne aj nejake nove mechaniky... inak hajim tu pvp ale v skutocnosti hram hlavne pve

ANARKI 20.11.2019 23:37

vanillu som nehral, a zaujima ma, ako to bude s tymi bgckami. odmeny za hranie bg budu len tie co su uz teraz podla ranku ? alebo aj nieco ine ? inak myslim si ze 2 bgcka su velmi malo ? aj ked este jedno pribudne, stale je to malo. nechapem preco ich nieje viac, nie je az take tazke spravit mapu do bg. a to ze ich je malo myslim aj pre bfa /retail/. classic devs, by sa mohli hecnut a pridat taketo veci...

Jikonekt 21.11.2019 00:22

Nemohli, neb lidi co to hrajou to chtějí přesně takové, jaké to bylo tenkrát... nové BGčka by byl pro ně dost fail...
Jedině do retailu, ale tam je roky PvP tak dokopávané a mršené, že už ho skoro nikdo nehraje... dřív bylo na serveru celkem dost PvP guild, které chodily pravidelně rated BG nabírali hráče, dneska se už jejich počet pomalu blíží limitně k nule T

ANARKI 21.11.2019 00:41

@Jikonekt
to berem mas pravdu s tym classicom,... bude to ale stacit 2 bgcka? dost malo... inak o tych odmenach, ze ako to bolo vo vanile, nevies nieco ?

ale nechapem ze retail uz dve expanzie nepridali ziadne bg... kde je ako problem pridat dve mapy kazde 2 roky...

Jikonekt 21.11.2019 11:50

@ANARKI Tak já Classic nehraju, ale hrál sem kdysi vanillu a rankovali jsme, na ranku 12 jsem to vzdal, protože aby se člověk dostal vejš, musel bejt danej týden 1. - 2. v honorech v rámci serveru a to byl šílenej grind a žrout času, zvlášť když velká část serveru byla plná rusáků, kteří se o to taky snažili. Nakonec to skončilo domluvami mezi TOP ranked hráči, kdo který týden má nárok, jinak by se z toho všichni zbláznili... Navíc ty šílený čekačky na BG, jsme ve frontě bývali kolem 40 minut na jedno BG, který pak skončilo často do pár minut, protože jsme měli grupu, kde nejnižší hráč měl rank asi 8 nebo 9 a když to ta druhá často random grupa viděla, zpravidla hru opustili a nebo zůstali jen stát na startu :_)

Jikonekt 21.11.2019 11:53

@ANARKI K odměnám, co pamatuju, to byly přesně ty odměny za rank (setovky) nejdřív modrej set a pak epickej a na ranku 14 i epický PvP zbraně, ty mělo opravdu jen pár lidí. No a za jendotlivý BG pak ještě pár věcí za reputace s nima. Za AB to byl myslím především epickej plášť a ramena a za AV mount a zbraň, možná ještě nějakej trinket, už nevím.

ANARKI 21.11.2019 16:05

@Jikonekt
super, dakujem za vycerpavajuce info ... celkom sa tesim dobre si to zhrnul a vysvetlil...

Akari 23.11.2019 02:42

@ANARKI Oni přidali nové BG Seething Shore (jak tam padáš s padákem z letadla a sbíráš azerite). A pak také vylepšili WG a AB (aktualizovali vzhled).

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet