WoW Classic – Dojde k dočasnému návratu layeringu?

  Layering    Classic   

Před několika týdny se při přihlášení na spoustu Classic realmů začaly opět objevovat fronty, které se ve večerních hodinách stále prodlužují a které v případě nejpopulárnějších serverů můžou být i 5 hodin dlouhé. Někteří hráči si myslí, že tento nárůst je důsledkem opatření zavedených kvůli koronaviru, kdy spousta i méně častých hráčů nemá po večerech co jiného dělat. Jiní se domnívají, že za minimálně část těchto front můžou multiboxeři a další hráči, hrající na několika účtech současně. Blizzard si je této situace vědom, avšak ani free migrace z největších realmů tento problém zatím nevyřešila. Community Manager Kaivax nyní položil komunitě na oficiálních fórech poněkud kontroverzní otázku:

 

Community Manager Kaivax zdroj

 

Okolnosti v posledních týdnech vedly k neočekávanému nárůstu jak hráčů, kteří hrají Classic, tak i délky jejich připojení. Toto způsobilo, že se na některých z nejpopulárnějších serverů opět objevily fronty. I když free migrace můžou zafungovat jako uvolňovací ventil pro hráče, kteří chtějí jen hrát svou postavu a je jim jedno na jakém realmu, není to jediný nástroj, který máme k dispozici. Máme možnost dočasně navýšit maximální počet připojených hráčů libovolného realmu pouhým zapnutím layeringu.  I když mohu již nyní jmenovat půltucet serverů, které mají dlouhé fronty, nepřekvapilo by mě, kdyby v této neklidné době tento nárůst potkal i další servery.

Takže bych se vás chtěl zeptat:

  • Chtěli byste, pokud má váš realm ve večerních hodinách a o víkendech alespoň hodinu dlouhé fronty, aby  byl dočasně přepnutý na dva layery, aby se tyto fronty zkrátily? Jak si myslíte, že by toto změnilo váš zážitek ze hraní?

Jako vždy děkujeme za váš feedback.

 

A co vy? Preferovali byste dočasné přepnutí vašeho realmu na více layerů, aby došlo ke zkrácení front? A nebo jste naopak pro jejich zachování, aby nedošlo k žádnému dopadu na herní ekonomiku?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet