WoW Classic: Wrath of the Lich King

  wow classic   

Do mrazivého Northtrendu se podíváme již tento rok. V prepatchi můžete začít levelit rytíře smrti a to bez jakýchkoliv omezení. Přibyde pár novinek (rozšířený Barbershop), některé věci naopak zmizí (LFG).


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

degenwow 20.04.2022 09:52

Je dobře, že to tam dají ačkoliv by neměli tolik poslouchat fan base, jelikož si dnešní hráči wow myslí že jsou v dev týmu. Nejvtipnější je, jak nejprve až anarchisticky všichni nadávali, že tam nesmí být (v classicu) group finder, shop atd. a pak ti samí dnes mluví uplně naopak, využívají shop a group finder je jasnačka. Prostě klasický baziliščí obrat. Jen poznámka - v classicu nebyl group finder a /3 world vypadal jako nepovedený ddos s tisíce lidmi spamující "LFG blablabla",... lidi už nejsou dostatečně sociálně založení aby se potkali v ironforge a šli do dungeonu, stojí někde a spamují world. Takže group finder je opravdu lepší varianta.

Lockdaar 20.04.2022 10:59

Konečně někdo, kdo se na celý ten classic dívá i s odstupem jak to funguje jako celek a nezaměřuje se jen na určitý dílčí věci jako dost ostatních lidí. Je úsměvný vidět, jak se původní záměr/názory v podstatě během krátký chvíle diametrálně otočily. Velký problém celého classicu byl ten, že ho hráli i hodně lidi, kteří pořádně nevěděli co vlastně chtějí nebo co se to vlastně chystají hrát a v součtu těchto všech faktorů a i dalších věcí ten classic dopadl bohužel tak jak dopadl. Osobně ale to odstranění LFG vnímám jako tedy pozitivní věc (a trochu mě i překvapuje, že k tomu takhle sáhli, když to byla tehdy v podstatě jedna z hlavních věcí Wotlk) - však tohle byla přeci předtím ta nejhlavnější, nejžádanější věc a hlavní pilíř celého toho classic projektu, kterou každý chtěl, že tam ten LFG nebude a grupy na dungy/raidy se budou domlouvat a skládat postaru.

Martins911 20.04.2022 14:50

@Lockdaar lfg systém tak jak ho známe dnes sice přišel s wotlk ale až někde ke konci rozhodně už po icc

Hepy 02.05.2022 14:53

@Lockdaar
Přesně skvělé vztahy server komunity. chceš do raidu|dungu ? Tak ale já si vezmu tenhle item a jestli se ti to nelíbí tak máš smůlu a nejdeš. V lepším případě ti ho za pár tisíc goldů které si předtím odemne koupíš za Real money, prodám :-D
Byla naděje že tenhle systém se zhroutí právě možností chodit s random lidma přes RDFko.

Lockdaar 02.05.2022 15:44

@Hepy to je ale spíš lokální záležitost než že by to byl problém úplně na všech serverech a se všemi raid skupinami, i když samozřejmě nepopírám, že se to nikde nevyskytuje, několikrát jsem se s tím na Classicu taky setkal když jsem to hrál - to, že je někdo s prominutím holt kokot a nastaví si takovýhle přiblblý podmínky jak popisuješ je bohužel v dnešní době vcelku běžný (v době původní vanilly/BC tohle v podstatě nebylo) - řešením je zkrátka do takovýhle blbý raid grupy nechodit a raději se pokusit založit třeba vlastní s normálními lidmi a normálními podmínkami. Ten LFG by ale stejně ve Wotlk tohle v podstatě nějak moc nevyřešil, to by musel být cross-realm a ten byl až pak zase později - ale to už se pak zase rovnou dostáváme zpátky k tomu problému, na který si předtím všichni hlavně stěžovali a nadávali, že ten LFG systém zničil sociální vztahy na serveru…

Hepy 20.04.2022 04:15

Jaj když nebude lfg tak to se nic nezmění, gdkp hloupost bude nadále v plné síle. Smutné

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet