WoW Shadowlands – Cinematic Sylvanas a Anduin

  sylvanas    anduin    cinematic   

To, že datamineři dokáží vyšťourat, co se dá, jsme se přesvědčili už nespočetkrát. Tentokrát se nám díky jejich práci naskytla možnost zhlédnout nový cinematic.

 

Článek obsahuje spoilery!

 

 

SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

 

A co myslíte vy? Bude osud Anduina podobný jako Arthasův? Anebo Sylvanas usedne na Ledový trůn? No, rozhodně se těším, co nám budoucnost přinese. Prozatím se mi příběh Shadowlands líbí, tak snad to tak i zůstane. 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Walther 10.01.2021 11:55

Posledních deset se díváme, kam až je Sylvanas ochotná zajít, a teď jako blesk z čirého nebe ji v hlavě začne hlodat "that's too far"? To už se zase chystá Blizzard udělat z další záporné postavy mučedníka, který vlastně celou dobu z nic nemohl? To už by to lore doopravdy kleslo na úroveň popisku složení nízkotučného jogurtu.

Vallaska_Roue 11.01.2021 10:08

Taky se obávám něčeho podobného. Nakonec se dozvíme, že Sylvanas byla pod vlivem Jailera už od BfA a nemohla chudák ani za vypálení Teldrassilu.
Nakonec všechno "dobře" dopadne, na tisíce mrtvých civilistů se zapomene, všichni se chytnou za ruce a budou v kroužku tancovat na rozkvetlé louce.

Hepy 11.01.2021 10:35

@Vallaska_Roue
Maybe. Moje teorie je trochu hlubší.
Kdo nemá 8/9kapitol u Kyrianu a dokončeny quest z twisting coridors, dal nečist aby nedošlo ke spoilovani :-)

Teď když se vysvodil Uther bych řekl že uvidíme časem linku ve které budeme ulehčovat jeho trápení ohledně toho jak to dopadlo s Arthasem, tim se dostaneme k jejich konfrontaci a dál se dozvíme že vlastně už Arthas byl pod vlivem Zovala a.k.a Jailera. Takže nakonec i skrze Arthase stvořil Banshee Queen protože "každá duše má svůj účel" a nakonec jak říkáš, všichni budou mučedníci a Sylva hvězda s jejíž pomocí uvěznime Jailera a probere se Arbiter :-D

Galifry 11.01.2021 16:33

@Vallaska_Roue On to ten cinematic trochu vytrhává z kontextu a je třeba vidět všechny. To není o "vlivu". Sylvanas spolupracuje s Jailerem od její sebevraždy. Takže BfA? Přidej.

Jde o to, že se jí nelíbilo, že neměla v životě možnost volby a pak po smrti automaticky skončí v Maw. A tady jí Jailer slíbil, že pod jeho vedením bude mít každý ve smrti šanci na lepší osud. Spravedlivý, jak tomu Sylvanas říká.

Vykoupení může mít super příběh. Jenže, Sylvanas je oblíbený charakter lidí co mají na story velký vliv a nechtějí se jí asi vzdát. Na můj vkus je ten její příběh překombinovaný. Už měla potenciál být zajímavý záporák i šanci na vykoupení. Jenže zatím tu svoji káru táhne dál.

Co se týče Anduina, tak doufám, že ho Arthasův osud nečeká. Už jen proto, že jsou úplně jiní. Arthas byl od začátku odhodlaný tu nabízenou moc využít a obětovat všechno záchraně domova. Anduin má silnější vůli, zdá se.

Lethal 12.01.2021 10:52

@Galifry Ako si to pekne povedal ohľadom Anduina, že silnejšiu vôľu. Proste je to taký nudný right guy, ktorý oproti Arthasovi nemá "ľudské" chyby. Práve tie tvoria reálnu hodnotu/hĺbku charakteru, čo mi pri Anduinovi chýba.
Jasné, nemusí skončiť ako Arthas, prečo by aj mal, ale tie jeho poučovacie dialógy ma dostávajú. Nemôžem si pomôcť...

Lethal 12.01.2021 10:53

@Hepy
Prosím nie. To by bolo retconov...

Cathan 12.01.2021 12:34

@Lethal Počkej - ve tvém světe tvoří chyby které jen tak mimochodem stáli život pravděpodobně stotisíce nevinných lidí lidskou hodnotu, za to snaha být morální, spravedlivý a odpouštějící je prostě jen nudná?

Z dramatického hlediska možná, ale ve světě kde existuje absolutní zlo musí logicky existovat i někdo jako Anduin, který tomu dodává rovnováhu. Netuším, proč Anduin, který je psán jako rozumná a kladná postava měl mít vlastnosti proti jeho charakterové podstatě jen aby splnil kvóty na charakterové chyby...

Galifry 12.01.2021 15:36

@Cathan Souhlasím. Mně osobně přijde fajn mít charakter, který se z moci nezblázní. To je téma, který je v lore Warcraftu daleko větší klišé .

Bez jakýchkoliv zkušeností se dostal do vedení frakce a hned ve válce a přesto se z něj nestal "řezník" a snaží se zachránit co nejvíc životů. Podle mě nedělá ostudu ani Anduinovi a ani Wrynnovi.

Walther 14.01.2021 07:20

@Hepy
Co se týče mě, tak čím méně se dotknou v Shadowlands Arthase, tím lépe.

Romik 14.01.2021 11:49

@Galifry No duvod proc prave Anduin je na snade, Paladini a Priesti znaji jen jednu pravdu a tou je Holy Light, zlomit omezenou mysl jednou pravdou je lehci nez mysl nezaujatou. "Spoilers" Je cim dal vice videt, ze Zovaalovi jde primarne o dusi Azerothu. Existuje teorie , ze Azeroth neni Titan, ale Ethernal, ktery umistil dusi Zovaala do Maw a ten se chce pomstit. Duse Azerothu byla vzdy vyobrazena jako zlata, od utoku mecem ma dve slozky... Ze by s nim byl nekdo dalsi ? Mimochodem zajima me , kde je druha pulka duse Uthera, temna sla do SL, svetla do mraziveho smutku.

Galifry 14.01.2021 16:31

@Romik Co se týče duše Azeroth, měl jsem nedávno článek, tahle spekulace není tajemství. Naopak vypadá to, že jsou náznaky, že úplně dávno byla její duše právě modrozlatá.

Co se týče Zovaala, nerozumím na co je ta teorie o Azeroth. Kdo z něj udělal Jailera a zavřel ho do Maw a udělal Maw takový, jaký je se ví, na to nejsou třeba teorie.

Romik 14.01.2021 23:26

@Galifry Chyba na me strane, neslo o uzavreni do Maw, ale o poslani do shadowlands.

Galifry 15.01.2021 18:23

@Romik No, teorií je spousta. Nemyslím ale, že Azerothka bude Eternal. Eternal Ones (pokud jsou myšleni ti) jsou co se týče moci popsaní jako "titan-like". Takže Azeroth bude asi něco víc.

Thorwolf 15.01.2021 22:51

@Hepy Trochu se začíná zapomínat na Tyrande, spíš myslím, že Sylvanas pomůže malému lvovi a v nejlepším se ukáže pomstychtivá noční elfka a celou tu romanci dokonale po**re

Galifry 16.01.2021 16:44

@Thorwolf Spíš se čeká, že Tyrande dostane větší roli až s Elune, Takže v tom smýšlení šla trochu do pozadí.

Yuuka 16.01.2021 18:32

@Galifry Doufám že ta role bude znamenat její smrt.

Hepy 16.01.2021 19:28

@Thorwolf
Ale po dokončení Kyrian kampaně, musím říct že se to vydává zatím cestou k Utherovi a Arthasovi, přeci jen cítí hněv a bolest z událostí v minulém životě, a když zavře oči. Vidí jak on ho zabíjí a odvedl si ho Paragon of Wisdom do chrámu takže očekávám pokračování :-)
Tyrande je pro mě už dlouho zbytečná postava, dopadne špatně...myslím že jí pohltí ta síla kterou vládne a nakonec jí budeme zabíjet stejně jako jsme vysvobodili Yseru s tím rozdílem že ona bude raid boss :-)

Thorwolf 10.01.2021 00:58

Ahoj, budou i cz titulky?

Han_zulin 10.01.2021 09:42

Ahoj, já osobně s titulkami do videí zkušenosti nemám a nevím, že by některý z kolegů se toho chtěl ujmout, ale asi uprostřed článku máš slova z videa přeložena

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet