WoW Shadowlands: Chains of Domination

  blizzconline    shadowlands    chains of domination   

Něco už díky nešťastnému leaku víme od včerejška, ale o co dalšího se Blizzard podělil na BlizzConline ohledně dalšího vývoje Shadowlands?

 

Na záznam z BlizzConline se můžete podívat zde:

 

 

Kingsmourne cinematic

Máme tu první cinematic pro patch 9.1, Chains of Domination (Řetězy nadvlády). Cinematic se jmenuje Kingsmourne a jeho hlavním aktérem je Anduin Wrynn. Ale ne takový, jakého ho známe...

 

 

Shrnutí příběhu Chains of Domination

V 9.0 Shadowlands bylo naším hlavním vítězstvím poražení Sira Denathria. Žalářník (Jailer) ale i po jeho ztrátě disponuje neskutečnou silou díky duším, které již dlouho proudily do Chřtánu (Maw). A nám se v Maw doteď nepodařilo založit pořádnou základnu. Pokaždé, když jsme tam vkročili, nás sledovalo Eye of Jailer. Nadcházející patch se tak bude točit kolem naší snahy konečně pořádně proniknout do Maw a také kolem Jailerových plánů, o kterých zatím mnoho nevíme. Díky cinematicu výše ale nyní víme, že Žalářník má nového děsivého šampióna – Anduina Wrynna.

Podnikneme kampaň za sjednocením všech čtyř Covenants, abychom společně pak mohli zahájit útok proti Žalářníkovi. Patch se v zásadě bude točit kolem dvou hlavních věcí: našeho sjednocení čtyř Covenantů, se kterými budeme konečně moci zaútočit přímo na Maw a Žalářníka samotného, a dále kolem Žalářníkových plánů, o kterých bychom se konečně měli dozvědět trochu víc.

 

Nová lokace: Korthia

Podpora všech čtyř Covenantů nám umožní proniknout hlouběji do Maw, než jsme se doteď odvážili. Když v závěru cinematicu vyslal Žalářník své řetězy do temnoty, přitáhl si fragment prastaré, tajemné země jménem Korthia. Žalářník zde bude hledat jakýsi klíč, který mu má dopomoci ke zrealizování některých jeho plánů. Korthia je země plná tajemství, které budeme muset odhalit. Bude to veliká nová lokace, kde nás čekají nové questy a jiné "venkovní" aktivity.

Těšit se můžeme na nové odměny, třeba kostlivého koně z Maw.

 

​Nový raid: Sanctum of Domination

Jelikož hlavním cílem patche Chains of Domination bude napadnout Žalářníka v jeho vlastní říši, vpadneme přímo do jeho "svatyně". Půjde o raid Sanctum of Domination, kde se utkáme s celkem 10 bossy. Sanctum se nachází ve zrádných, neprobádaných hlubinách Torghastu a narazíme tam např. na bosse Tarragrue, Eye of the Jailer nebo dokonce Kel'thuzada. Eye of Jailer bude podle všeho poměrně pozoruhodný, neboť Blizzard naznačil, že tento konkrétní bossfight by mohl velmi zajímat ty hráče, kteří jsou fanoušky lore Titan Keepera Odyna. Eye of Jailer by každopádně mělo být skutečné Žalářníkovo oko.

Nejzajímavější je ale bezesporu finální boss: bude to samotná Královna smrtonoška, Sylvanas Windrunner. Blizzard se o tomto bossfightu více nerozpovídal, pouze prozradil, že finále tohoto souboje změní budoucnost Shadowlands. Bude to v dobrém, nebo špatném slova smyslu? Půjde nám o to Sylvanas zlikvidovat, nebo se nějak stane, že se přidá na naši stranu?

V Sanctum of Domination také potkáme některé duše, které si Jailer nechal poslat přímo sem do svého osobního doupěte, aby je mohl osobně mučit. Kouzelné.

 

Nový mega-dungeon: Tazavesh

Navštívíme nový mega-dungeonTazavesh, Skrytý trh. V tomto Mythic mega-dungeonu s 8 bossy objevíme exotické zboží a prapodivná stvoření. Tazavesh je město rasy zvané The Brokers, které jsme měli možnost potkat v Oribosu. Jde o humanoidní energetická stvoření, která mohou dost připomínat ethereály, a to jak vizuálně, tak tím, že obě rasy jsou silně obchodnické. V tomto dungeonu právě navštívíme jejich obchodní město, přičemž druhá polovina dungeonu bude zahrnovat loupež – budeme pronásledovat Brokera, který ukradl vzácný artefakt. Abychom ho dopadli, budeme muset proskákat několika portály, navštívíme přitom různé lokace a narazíme na rozličné bosse – jedním z nich bude pirátský drak z Infinite Dragonflight. Protože proč ne.

Dungeon začne jako Mythic-only, bez Mythic+ verze, jako tomu bylo u Operation: Mechagon.

Odměny budou velmi unikátní.

 

Updaty Torghastu

Torghast se dočká nových křídel a my se dočkáme nových nepřátel, pastí a samozřejmě nových odměn!

 

Updaty Covenantů

Covenanty se dočkají několika novinek. Předně nás čeká rozšíření Conduits a Soulbinds. Cílem je dát hráčům víc možností, jak specializovat svou postavu.

Budeme si také moci užít nové kosmetické armory jednotlivých Covenantů. Tyto armory bude moci obléknout jakákoli classa. Např. Necrolordský armor byl inspirovaný nikdy nevzniklou classou nekromancera, na kterou ale existoval koncept.

 

Flying v Shadowlands

Patch 9.1 také přinese flying. Ale nebojte, žádné grindění repky – stačí splnit potřebné aktivity pro váš Covenant a dokončit určité questové linie. Tím se vám odemkne možnost létání v lokacích Covenantů a také získáte speciálního mounta svého Covenantu.

 

Ostatní

Mimo to všechno nás čeká druhá PvP sezóna, dále sezónní Mythic affix, tematicky zaměřený na Jailera a jeho moc, noví mounti a peti, navýšení item levelu a řada dalších věcí.

 

Jaký máte z patche Chains of Domination dojem? Co vás příjemně překvapilo a co vás naopak zarazilo? Jak se těšíte do nové lokace a do nového raidu a dungeonu? A co si myslíte o tom, že ze Sylvanas je finální boss raidu?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Gareth 22.02.2021 11:58

Toš Anduin už je taky na odpis?

Bellatrix 02.03.2021 15:43

Osobně spíš čekám, že Sylvanas vyměkne a zase ho z toho vytáhne. Ale třeba Blizzard překvapí.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Galifry 03.03.2021 12:15

@Bellatrix Docela mě překvapuje, že v podstatě všechny teorie se věnují jen Luku Anduinovi a Sylvanas Vader a vcelku se zapomíná na to, že se od začátku pomáhá poměrně mocný bytosti, kterou má Jailer pod zámkem. Zajímalo by mě jakou roli v tom sehraje Runecarver. Ať už to je Primus nebo ne. Na druhou stranu po těch rozhovorech okolo Blizzconu nečekám moc.

Bellatrix 03.03.2021 16:47

@Galifry Ono totiž teorie bylo mnohem snazší dělat v době, kdy člověk mohl aspoň věřit, že má Blizzard nějakej konzistentní, dlouhodobej plán. Pak byla zábava a thrill snažit se ten plán odhalit. Ale teď...

Šéfredaktor WoWfan.cz

Galifry 03.03.2021 18:05

@Bellatrix Nerozporuju, sám jsem velkej kritik toho současnýho týmu a s tím odkazem nakládají dost arogantně. Taková tvůrčí lenost. N'Zoth budiž odstrašující případ.

Na druhou stranu je zábavný sledovat ty teorie v komunitě. Například jedna z posledních. Operují s tím, že ten původní artwork byl pravý Jailer a ten je teď v Torghastu v řetězech a ten Jailer co je ve vedení není "pravý" Zovaal.

cerberos 21.02.2021 08:00

Jediný důvod by byl a to bych ji /Sylvanas/ odpustil pokud byl Darnassus obětován pro vyšší dobro...

cerberos 21.02.2021 07:57

Miluji Sylvanas ale pokud bude na naší straně i tak když ji mám za nej nebude se mi to líbit přece jenom Darnassus byl zničen a s ním i jeho obyvatelé co s tím??..nelíbí se mi to

Throx 21.02.2021 14:45

presne to si myslim to ked nechcipne teraz v raide a prida sa k nam tak je to pekny Facepalm ako urobila genocidu elfov a teraz bude zase s nami kamaratka ? blbost jak slak , ale osobne si myslim ze sa Obetuje aby zachranila Azeroth predsa v tom cinematicu sa pzoera na ANduina tak divne asi jej dochadza ze Arthasa ovladal Jailer a ona sa celu dobu chcela pomstit Arthasovy a asi teraz jej dochadza ze Jailer je ten zmrd vdaka ktoremu sa z nej stalo to co sa stalo, takze sa obetuje a bude mucednice predsa len by ju aj tak popravily za jej valecne zlociny co spravila v BFA

godlike 22.02.2021 11:29

@Throx Mohla by se nakonec stát vládkyní Shadolands poté co odděláme Jailera

@ndy 20.02.2021 11:54

Ten pohled toho Uthera na Anduina. Nejlepší část v traileru.

Nagas 20.02.2021 10:58

Tak jak to vlastne bude s tim litanim? To clovek bude moct litat jen s danou postavou v jeho lokaci daneho covenantu a jinde ne?Podminka 9/9 storyline? A na kazde postave s kterou hraju to taky bude zvlast a mit 9/9? Super by bylo kdyby se dalo litat vsude bastion ardenweald revendreth i kdyz jsem Night Fae treba. Takze to bude da se rict omezene

Nagas 20.02.2021 13:29

a do maw pujdou normalne pozemni mounti? nebo je treba ziskat toho Corridor mounta z twisting?

Kaspo 20.02.2021 20:47

@Nagas do Maw pôjdu všetci mounty v 9.1,.
Lietať sa bude dať všade (okrem Maw) takže 4 zóny covenantov. Podmienky upresnia, ale predpokladám, že to bude achiev, aby to bolo alt friendly.

Galifry 21.02.2021 10:46

@Nagas Bude account-wide, po odemčení od 50. levelu pro alty. Po splnění kampaně covenantu + toho co přibude v 9.1 . Půjde létat v zónách covenantů, tedy ne v Maw a v nové oblasti Korthia.

Dál upřesnili, že vcelku logicky nepůjde létat přímo z jedné zóny do druhé, ale stále skrz Oribos.

Nagas 21.02.2021 13:34

@Galifry

Diky za odpoved takze ono se uz asi moc nevyplati se snazit ziskat toho mounta do MAW z Twisting Corridoru Layeru 8?Kdyz stejnak drive nebo pozdeji tam budou moct vsichni ground mounti vlastne....

Galifry 21.02.2021 16:36

@Nagas Asi záleží na úhlu pohledu. Spousta lidí se na to ale dívá tak, že jsou rádi, že s ním neztráceli čas.

Pokud jde o model mounta, tak něco takovýho půjde i vycraftit mám pocit.

Nagas 25.02.2021 12:15

@Galifry
Jojo cetl jsem si o tom 9.0.5 pujde vycraftit nejakou silenou Q linii questu a pak od 9.1 tim dali najevo ze 9.1 bude asi za dlouho tak v 9.1 pujdou vsichni mounti ground mounti co vlastne mame. Myslim ze tady k tomu neco je:

https://www.wowhead.com/news=320988.2/bound-shadehound-mount-craftable-maw-mount-in-patch-9-0-5?fbclid=IwAR2qO6SQnnSc0TflkYHSfGQhoJj1SoPmyAxKsII7qaJBTcpuoK-EFQc-TO4

Galifry 28.02.2021 07:28

@Nagas Myslím, že dobrý odhad 9.1 je nějakých 12 týdnů až 18 týdnů.

Nagas 01.03.2021 11:19

@Galifry
Jojo to je jako pokud by mount by az v te dobe mozny v MAW tak asi resim twisting corridor ale takhle kdyz v 9.0.5 bude moznost delat quest linii na to nejakou nebo puzzle ci co to je tak udelam to.

Nagas 01.03.2021 11:36

@Galifry

a 9.0.5 se da predpokladat kdy?

Galifry 01.03.2021 17:10

@Nagas Teď v březnu bude.

Galifry 05.03.2021 14:42

@Galifry Tedy už oficiálně příští týden.

Dikz 20.02.2021 10:28

No Přátelé jsem na to Teda zvědav jako byl bych rád kdybychom ji tam zmrzkali a už víc krát neviděli je fakt vidět že už má nějakých pochybi tak buď něco sám kuje nebo nám ještě všem pomůže fakt jsem na tom zvědav ale já bych byl rád abych ji už nikdy neviděl neměl jsem ji rád od W3 a to jak Elfů tak i Smrtonosku děsně mě srala 🤣🤣

tkrejc 20.02.2021 08:31

Jako posledni dobou je blizz dost predvidatelny. Podle me se na konci boje s ni se obetuje aby zachranila Anduina a udelala ze sebe mucednici. Ale stejne ji to nezachrani a v ocich vsech bude hrdinkou ze to delala pro vyssi dobro.

@ndy 20.02.2021 07:51

No, mám takový pocit, že Sylvanas po konci raidu bude zase na naší straně. Popravdě, vůbec se mi to nelíbí, dělají z ní záporáka, udělala kdo ví co zlého, a jestli bude zase ta "hodná".. no nevím nevím. Sylvanas už mě docela nudí, není zajímavá.

godlike 20.02.2021 08:23

Jak bylo naznačeno v cinematicu předtím.Tnkrát neměla moc a ani nedostala možnost volby teď ji má jak moc tak možnost volby.Jsem zvědavý jak se k tomu postaví

Hepy 20.02.2021 10:05

Nudná není, mě to baví. Osobně se mi nelíbí tenhle twist co dělají.
Nejnudnější je Tyrande, už ale hodně dlouho... kdyby se obětovala při obraně hyalu jeji příběh by se tak nejlíp uzavřel :-D

DacMonald 20.02.2021 15:41

Tak pokud Sylva neni zajimavá, tak ktera postava je?

Lethal 21.02.2021 00:22

@DacMonald Wrathion

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet