Xiaomi přichází s mobily s WoW tematikou

  mobil    xiaomi    mobilní hra   

Čínský výrobce mobilních telefonů Xiaomi přichází na trh se speciální edicí mobilních telefonů. Ta bude zahrnovat dva přístroje s World of Warcraft tematikou. Půjde o model Redmi Note 8 Pro. Hlavní síla tohoto modelu by měla tkvět ve fotoaparátu a dále by měl přístroj disponovat vysoce výkonným herním procesorem, MediaTek Helio G90T s 2.05 GHz.

 

Xiaomi se pro vydání tohoto modelu spojil s Blizzardem a tato speciální edice Redmi Note 8 Pro vyjde ve dvou barevných variantách. Má jít o Alianci a Hordu, ačkoli krabičky spíše vyvolávají pocit "ohně" a "ledu". Zatím však není jasné, čím vším (kromě krabičky) budou mobily "warcraftové". Rovněž se zatím neví, kde všude bude možné tuto speciální edici pořídit. Jistě nenáhodou byla tato edice oznámena zároveň se spuštěním WoW Classicu, který je v Číně podle všeho dosti populární. Je tudíž možné, že může jít pouze o edici pro Čínu samotnou.

V souvislosti s tímto "herním" mobilem, navíc s WoW tematikou, se spekuluje, zda Blizzard nechystá oznámení nějaké WoW/Warcraft mobilní hry. V minulosti se Blizzard vyjádřil, že vedle Diablo: Immortal vyvíjí celou řadu mobilních her a že tyto hry budou zasazeny do jejich stávajících univerz. Mobilní hra s WoW tematikou je tudíž skoro jistotou, jen je otázka, kdy dojde k jejímu oznámení. Možná na BlizzConu 2019?

 

Tomu, že Blizzard pracuje na Warcraft mobilní hře, by mohlo napovídat i to, že Blizzard poměrně nedávno zažaloval čínskou společnost Sina Games, která vyvíjí mobilní hru jménem Glorious Saga. Tato hra téměř dokonale kopíruje prvky z univerza Warcraftu jako vzhledy postav nebo dokonce i jména postav (jak se můžete přesvědčit v tomto videu). Glorious Saga je hra z roku 2018. Proč si na ni tedy Blizzard nedošlápl dřív? Je možné, že dříve jim to bylo zkrátka jedno, ale nyní by představovali konkurenci pro jejich vlastní Warcraft mobilní hru?

Rovběž je možné, že se Blizzard chystá přesunout některé své stávající produkty i na mobilní telefony. Napovídalo by tomu například to, že od patche 8.2.5 bude možné přihlašovat se do WoW telefonním číslem. Budeme snad v budoucnu moci hrát WoW na mobilech? (A chtěli bychom vůbec?)

 

Koupili byste si tuto speciální edici Xiaomi Redmi, pokud by šla pořídit u nás? Máte zájem o mobilní hry s Warcraft nebo WoW tematikou, nebo by takový produkt šel zcela mimo vás? Dovedete si představit, že byste hráli Battle for Azeroth na mobilu?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ordefefem 28.04.2023 00:20

<a href=https://finasteride.one>cheapest finasteride on the web</a> The expression levels of most lncRNAs are extremely low in normal times, but they are upregulated under pathological conditions

Tonino 30.08.2019 07:51

Kedze nemam potrebu mat nadupany mobil (mne osobne staci mobil cca za 150€) , tak asi by som si Redmi Note 8 Pro. asi nekupil. Ale napad je to fajn, len .... naco?

ale iste si svoju klientelu najde

Darklifer 30.08.2019 09:22

Popravdě ten mobil stojí téměř podobně vaší cenové hranici. Redmi je obecně budgetová řada Xiaomi, takže tam se ceny zase tak vysoko necpou.

Bellatrix 30.08.2019 12:00

Xiaomi Redmi jsou strašně levné. Jeden mám už asi 2 roky a nemůžu si ho vynachválit. Až odejde do křemíkového nebe, rozhodně půjdu do stejné značky.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Gareth 31.08.2019 22:24

@Bellatrix: moje řeč

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet