Démoni (Demons)

Žádný démon nemá city nebo slitování. Nejmocnější démoni kdysi bývali normální obyvatelé různých a různě vzdálených světů, které si podrobila Plamenná legie a poté je přeměnila na své démonické služebníky s několikanásobně větší silou. Při této proměně se využívá tajemnou démonickou magii a všichni proměnění ji poté mohou využít ve svůj prospěch. Využít ji také mohou různí černokněžníci. Ne všichni démoni patří k Plamenné legii pod vedení Sargerase, ale ti, co mu zůstali věrní, si v rámci mezí žijí bezstarostným životem a těší se z bohatství legie. Někteří démoni se odtrhli spolu s Illidanem a nyní mu v Outlandu slouží nebo od legie odešli, protože se domnívali, že je omezuje, a že se jim bez ní povede lépe, jako například Dark Below. Většina žijících démonů na Azerothu, jsou pozůstatky Plamenné legie a obvykle hlídají různá tajemná místa, proto se vyskytují ve všech částech světa, od lesů Teldrassilu, přes zasněžené kraje Winterspring, až po nehostinnou poušť v Blasted Lands.

[odstavec]

Charakteristika:



  • Démoni nemohou být stáhnutí z kůže, až na felhoundy, darkhoundy (plus všechny jejich varianty) a helboary.
  • Z démonů na střední úrovni (level 24 a výš) může padnout Silk Cloth.
  • Z vyšších úrovní (level 50 – 60) můžete obdržet Felcloth.
  • Enchanteři mohou očarovat zbraně kouzlem Demonslaying, které hráči dodá vyšší útok proti démonům. A navíc hráčova zbraň bude obalená v plamenech.
  • Některé démony může odehnat či zotročit jakýkoliv Warlock.
  • Palidinové mají výhodu oproti démonům, díky svého kouzla Turn Evil. Toto kouzlo platí i na některé Warlocky v proměně.
[odstavec]

Seznam démonů:



Man'ari Eredar, Wrathguard, Mo'arg, Gan'arg, Felguards, Fel stalkers, Annihilan, Nathrezim, Tothrezim, Ered'ruin, Doomguard, Tarshesite, Fiend (Terrorguards, Fear Fiend, Terrorfiend), Void terrors, Infernals, Sayaad, Succubi, Incubi, Voidwalkers, Imps, Felsteeds, Dreadsteeds, Shivarra, Abyssal, Floating Eye, Demonic hound, Fel orcs, Satyr, Fel boars, Darkhound, Belsamaug, Blight Wolf, Hag, Hornsaw Unicorn, Manticora, Murdersprite, Vengaurak, Feral, Gauntling, Blood Moth, Blood Sprite, Burned Ones, Carnivorous Tree, Bitter Tree, Leeching Willow, Lurker Below, Blood Horror Demon, Forlarren, Ratman, Warp Stalker, Stirge Demon, Alu-Demon, Shadow Demons, Daemons, Demodand, Devils, Demon Worms, Blood Reaper, Abyssal Larva Demon, Blade Demon, Leonine Demon, Locust Demon, Demonic Knights, Death Dogs, Proud, Surged giant, Fatling, Narleth.

Naposledy upravil/a Serwak 11.09.2011 v 21:56:59.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Wrent
Adam Kučera

Wrent je autorem 1375 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet