Tvorové (Critters)

Jsou velice rozmanití a můžete je najít ve Stormwindu jako nějakou krysu nebo jako hada v Black Temple. Existují dva typy těchto tvorů, jedni, na které lze zaútočit (krysy, hadi, veverky...), tihle jsou pro vás neutrální a nikdy sami od sebe nezaútočí. Druzí, na které útočit nelze (ryby, ptáci v oblacích). [odstavec]

Charakteristika:



  • Tvorové mají malý level a jsou pro většinu hráčů neškodní.
  • Někteří mají tendenci vracet útok, když na ně zaútočíte, ale nezabijete je. Jsou to například krysy v Deadmines a Deeprun Tram, nebo žáby ve Wailing Caverns.
  • Z většiny tvorů nic nedostanete, ale existují i výjimky, jako například Giant Marsh Frog a Dig Rat.
  • Větší tvory můžete stáhnout z kůže, nemůžete čekat, že získáte něco lepšího, než je Ruined Leather Scraps. Z ovcí můžete získat Wool cloth, což hráči na nízké úrovni určitě využijí.
  • Některá zvířata (vlci, kočky...) příležitostně honí a zabíjejí různé tvory.
  • Sleepy Willy, což je non-combat pet, kterého můžete získat na Children's Week eventu, útočí na všechny tvory, kteří jsou v jeho dosahu.
  • Mág a Warlock mohou přeměnit tvory v jiné tvory pomocí Polymorphu a Feared. Také je mohou proměnit engineeři pomocí Shapeshifted. Někteří lidé se baví tím, že ovci promění zase v ovci a ona má poté za sebou dráhu z jiskřiček.
  • Většina tvorů je podobná non-combat petům a naopak.
  • Jediný tvor, který k vám není neutrální je jedno kuře ve Westfallu. U tohoto kuřete dostanete za úkol sehnat mu krmení. Po dobu tohoto úkolu je k vám toto kuře přátelské, ale po splnění tohoto úkolu k vám bude zase neutrální. Za splnění tohoto úkolu dostanete non-combat peta [Westfall Chicken].
  • Ryby: Na ryby nelze útočil, ale díky těmto nepodstatným hejnům ryb, víme kde nahodit udici a očekávat úlovek. Ale existují i některá hejna, na které lze útočit, ale ty se nacházejí hlouběji a nejsou nijak důležitá pro rybáře, když na takové hejno zaútočíte, zemře vždy jen jedna ryba. Přítomnost jakýchkoliv ryb znamená, že je to vhodné místo pro rybaření, ale neznamená to, že když neuvidíte ve vodě rybky, tak se tam nedá rybařit.
[odstavec]

Seznam tvorů:



Albatross, Bats, Borean Frogs, Cats, Chickens, Cockroaches, Cows, Crabs, Deer, Ewe, Fawn, Fire Beetle, Frogs, Gazelles, Hares, Horses, Parrots, Pigs, Prairie Dogs, Rabbits, Rats, Rams, Roach, Schools of Fish, Sheep, Skunks, Snakes, Squirrels, Steam Frog, Swines, Toads, Wolpertingers.

Naposledy upravil/a Serwak 11.09.2011 v 21:57:33.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Wrent
Adam Kučera

Wrent je autorem 1375 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

hitteeDus 25.06.2023 13:10

<a href=https://levitr.autos>ebay levitra</a> 87 Patient profile Obese PCOS n 9 PPAR agonist Pioglitazone 45 mg day for 20 weeks Metabolic outcomes Significant improvement in insulin sensitivity Reproductive outcomes LH levels, LH pulse frequency and amplitude, as well as gonadotropin responses to GnRH were not influenced

kasialoda 23.02.2023 02:54

stress, birth control pills, and smoking <a href=https://buycialis.lol>discount cialis</a> Lasix is just a very popular brand name

stormahnd 28.11.2009 13:14

hezky clanek:-)

marosbaros133763 28.11.2009 11:26

tvorové jsou úplně slabí,většina má jen 8 životů

Nekros 13.11.2009 18:01

suuuper moc pekne

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet