Zvířata (Beasts)

Proto je můžete potkat kdekoliv na světě v jejich nejrůznějších a nejnápaditějších formách. Můžete je nalézt jako písečné červy, obří skupiny brouků, smečky vlků, hejna supů nebo jako samotářské medvědy, či nějaké nepopsatelné, ohavné tvory, žijící hluboko pod zemí, kde je najde jen ten, kdo je najít chce.

[odstavec]

Charakteristika:



  • Skoro všechny zvířata se dají stáhnout z kůže, jen v výjimkou inteligentních bestií, většiny ptáků a několika zástupců hmyzu.
  • Některá zvířata mají jedinečné schopnosti, například mohou být skrytá, nemocná, rychlá nebo jedovatá, ale existují také bestie s jinými zajímavými schopnostmi.
  • Trollové mají schopnost Beast Slaying, která jim dává bonusový damage při boji s tímto typem mobů.
  • Za pomoci enchantingu můžete očarovat svou zbraň kouzlem Beastslaying, které vám dá bonus k útočné síle a způsobí, že vaše zbraň bude rudě žhnout a zářit.
  • Ne všechna zvířata k vám mají nepřátelský vztah, ale když je napadnete jako první, nebo zaútočíte na nějakou bestii poblíž, tak na vás bezpodmínečně zaútočí.
  • Do podoby zvířete vás může proměnit mág, za pomoci svého kouzla Polymorph.
  • U zvířat je největší pravděpodobnost, že je druid dokáže uklidnit nebo uspat pomocí Hibernate a Soothe Animal.
  • Zvířata mohou být jako jediný druh ochočeny hunterem. Hunter je také může stopovat, vystrašit nebo zjistit jejich statistiky.
  • Druidi se mohou proměnit ve zvířata pomocí svých form: Bear Form, Dire Bear Form, Cat Form, Travel Form, Aquatic Form, Flight Form a Swift Flight Form. Šaman se může proměnit ve zvíře díky své Ghost Wolf formě.
[odstavec]

Seznam zvířat:



Basilisks, Bats, Bears, Beetles, Boars, Cats, Carrion birds, Chimaerae, Clefthooves, Core Hounds, Cougars, Coyotes, Crabs, Crocolisks, Devilsaurs, Diemetradons, Dragonhawks, Elekks, Frenzies, Gryphons, Giraffes, Gorillas, Hawkstriders, Hippogryphs, Horses, Hyenas, Kodos, Leopards, Lions, Lynxes, Maggots, Mana wyrms, Moths, Nether rays, Owls, Panthers, Pterrordaxes, Rams, Raptors, Ravagers, Ravens, Sabers, Scorpids, Serpents, Sharks, Spiders, Spore bats, Spore walkers, Stags, Talbuks, Tallstriders, Threshers, Thunder lizards, Tigers, Turtles, Warp stalkers, Wind serpents, Wolves, Worgs, Worms, Wyverns, Zhevras.

Naposledy upravil/a Serwak 11.09.2011 v 21:58:03.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet