5.4.8 Hotfix - 24. června

Hotfix z úterka se točí jen okolo Deserter debuffu z Arén, Battlegroundů a Rated Battlegroundů! Myslím, že je to příjemná změna, která PvP hráče rozhodně neurazí. Pojďme se na to mrknout!
Rygarius zdroj

Battlegroundy a Arény

  • Deserter debuff
    • Deserter debuff nyní trvá 5 minut (sníženo z 20 minut). Novou aplikaci tohoto debuffu (prodlouženou o dalších 5 minut) můžete získat po opětovném, předčasném ukončení zápasu před uběhnutím 20 minut po posledním odchodu ze zápasu.
    • Deserter debuff se aplikuje za těchto podmínek:
      • Arény a Rated Battlegroundy: Odchod z fronty; ignorace výzvy k potvrzení účasti v zápasu; opuštění zápasu před tím, než vstoupíte do souboje.
      • Battlegroundy: Odchod před dokončením zápasu.
    • Další informace o změně Deserter debuffu můžete najít na vláknu fóra pod názvem (ENG): Upcoming Deserter Hotfixes for Rated PvP.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Honza4545 27.06.2014 11:46

Příjde mi to jako hloupost.Před tím to fungovalo výtečně a nikdo si nestěžoval teď opět vzroste leavování BG.

Montesqq 26.06.2014 20:34

omg to zase Blizz vymyslel blbost..

ZaraCON 26.06.2014 10:17

Do článku to polopaticky napsat nemůžu, aby jste to nějak rychleji pochopili tak: Jestli-že leavnete poprvé, získáváte 5 minutový debuff + 20 minutový cooldown pro získání dalšího debuffu. Jestliže mezi těmi 20ti minutami opět leavnete, získáte další debuff a tentokrát o 5 minut delší. Maximální délka debuffu je 20 minut.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet