5.4.8 Patch Notes

Dnes vyšel Patch 5.4.8, ve kterém proběhlo pár změn ať už u Druidů a Rogue jako class, nebo v raidovací instanci Siege of Orgrimmar bossů General Nazgrim a Garrosh Hellscream. Odstavce Itemy s UI nemají žádnou změnu z předchozí zmiňky o 5.4.8 PTR Patch Notes, jen je tu novinka v Achievementu. Pojďme na to!
Rygarius zdroj

Classy

  • Rogue
    • Burst of Speed lze nyní aktivovat k odstranění movement-slowing účinků, i když je aktivována jiná abilita se zvýšenou rychlostí pohybu, např. Sprint (rychlostní bonusy se stále nestackují).

Raidy, Dungeony a Scenaria

Itemy

  • Všechny aktualizované předměty EPICKÉ kvality přidané pro Patch 5.4 (předměty nalezené v Siege of Orgrimmar a na Timeless Isle) budou mít nárok na dvojnásobné vylepšení a celkové zvýšení o 16 Item Levelů. Vezměte na vědomí, že tyto změny se nevztahují do PvP zařazení.
  • Heirloom zbraním, získané bossem Garrosh Hellscream, byl zvýšen Item level o 8, aby byly v rovnováze s ostatními itemy, které mají přidané další dva stupně vylepšení.
  • Mistweaver Ai z Timeless Isle vedle The Celestial Court nyní prodává token s názvem Deeds of Valor za 3000 Timeless Coinů. Pokud tento item využijete, získáte 100 Valor Pointů pro vaší postavu. S tímto itemem lze získat maximálně 1000 Valor Pointů za týden.
  • Pro další detaily v pozadí těchto změn se prosím podívejte na vlákno fóra s názvem (ENG): Gear Changes in Patch 5.4.8.

UI

  • UI Addony již nejsou schopny aktualizovat řadu CVars, zatímco je hráč v boji. Kompletní seznam CVars stížených touto změnou lze nalézt na vláknu fóra pod názvem (ENG): Gear Changes in Patch 5.4.8.

Achivementy

  • Going to Need a Bigger Bag: Tento achivement je nyní account-wide, což znamená, že snímá všechny získané achivementy a předměty z postav na vašem účtu. K dokončení tohoto úspěchu stačí získat všechny požadované položky na jakékoliv vaší postavě.



Naposledy upravil/a ZaraCON 21.05.2014 v 20:12:56.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Honza4545 21.05.2014 14:01

Hezkej patch teď si počkáme až nahodí další .

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet