5.4.8 PTR - Patch Notes 15. května

Brzy vyjde nový menší update a to Patch 5.4.8, ve kterém jsou změny v Itemech a Addon systému. Samozřejmě během příštích dnů budou vycházet další změny této aktualizace, o nichž vás budu informovat.
Rygarius zdroj

Předem bych vás chtěl upozornit, že změny jsou na PTR, takže se během testování mohou několikrát změnit! Zelenou barvou jsou označeny změny, které budou nově přidány nebo aktualizovány z předchozích 5.4.8 PTR - Patch Notes. Aktualizace pro 15. květen

Itemy

  • Všechny aktualizované předměty EPICKÉ kvality přidané pro Patch 5.4 (předměty nalezené v Siege of Orgrimmar a na Timeless Isle) budou mít nárok na dvojnásobné vylepšení a celkové zvýšení o 16 Item Levelů. Vezměte na vědomí, že tyto změny se nevztahují do PvP zařazení.
  • Heirloom zbraním, získané bossem Garrosh Hellscream, byl zvýšen Item level o 8, aby byly v rovnováze s ostatními itemy, které mají přidané další dva stupně vylepšení.
  • Mistweaver Ai z Timeless Isle vedle The Celestial Court nyní prodává token s názvem Deeds of Valor za 3000 Timeless Coinů. Pokud tento item využijete, získáte 100 Valor Pointů pro vaší postavu. S tímto itemem lze získat maximálně 1000 Valor Pointů za týden.
  • Pro další detaily v pozadí těchto změn se prosím podívejte na vlákno fóra s názvem (ENG): Gear Changes in Patch 5.4.8.

UI

  • UI Addony již nejsou schopny aktualizovat řadu CVars, zatímco je hráč v boji. Kompletní seznam CVars stížených touto změnou lze nalézt na vláknu fóra pod názvem (ENG): Gear Changes in Patch 5.4.8.



Naposledy upravil/a ZaraCON 19.05.2014 v 22:06:23.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

20.05.2014 15:24

patch vychazi tuhle stredu takze pokud to jeste dnes ctete doporucuju udelat valor cap

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet