8 lokací, komix, povídka, zábava a anketa

Jak jsem předpovídal, tak dnešní aktualizace bude pecka ... začneme hned zkraje zostra ... náš redaktor Stopa a jeho kamarád AL-ADAM pro Vás sepsali dalších 8 lokací. Jsou to přesně tyto:

A druhý dáreček od pana Stopy je krátký ale vtipný komix. Najdete jej v sekci Zábava - Ostatní komixy pod číslem #5 nebo přímo na tomto odkazu.

Za třetí bonusek do sekce povídky a sice krátký příběh lidského zlodějíčka, co okrádal lidi ve Stormwindu a při jeho chycení dostal na výběr mezi vězením a členstvím v tajné výpravě na sever do Tirisfal Glades zvané Holy Blade.

Temná postava se shrbila nad mrtvými těly nepřátel. Něco zamumlala a všichni vzplanuly ohněm. Pak přešla do Síně slávy, vrchního velitelství Holy Blade a vzala od tamtud z výstavní skříně dýku… Svatou dýku. Dýku, pro kterou by položilo život na tisíce paladinů.

Jako poslední věcičku dnešního uploadíku tu máme balíček 68 obrázků od Darkfejzra. Jsou vysoce nebezpečné, pokud se bojíte smíchu .. pokud se ovšem nebojíte, bežte do sekce Zábava - Obrázky od Darkfejzra a připravte se na extra dávku. Obrázky obsahují komixy, rozhovory, fotomontáže, fotky a jiné věci.

Na závěr bych Vás chtěl požádat, aby jste nezapoměli hlasovat do nové ankety. Výsledky staré ankety o datadisku TBC si můžete jako vždy můžete prohlédnout v sekci Výsledky anket.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet