Argent Dawn - Reputace

Argent je organize na ochranu Azerothu složena ze všch ras. Zbrojí proti silám, které ho chtějí rozvrátit tj. převážně scourge. Mají základny v Eastern a Western Plaguelands. S příchodem TBC ztratila tato frakce (a reputace s ní) celkem význam.

Reputace

Přesto, že Vám tato reputace bude "málo" platná můžete se rozhodnout udělat si achievment The Argent Dawn, Tabard of the Argent Dawn a The Argen Champion. Reputaci můžete převážně nasbírat scourgestony, které padají snad z každého nemrtvého v plaguelands. Tyto scourgestony můžete vyměnit questem za Argent Dawn Valor Token, za které dostanete další reputaci. Dále ji můžete nabírat "cauldrons" questy, při kterých sbíráte nějaké suroviny do kotlů, které jsou prý původem "nesmrtelnosti" vojsk Krále Lichů. A když už Vás předchozí způsoby nudí, můžete si zajít Scholomanci nebo Stratholme pro nějakou tu reputaci. Je to zřejmě nejrychlejší způsob, protže sotáváte reputaci, jak za moby, tak i za scourgestony.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Esperanta 01.03.2015 16:58

nicholaa
nejak jsem tu reputaci nedala drive a ted uz tam nemam q a scourgestony nepadaji, ani v scholo a stratu me repka nerostla :-)
Je to jedna z reputací, které by se měly obnovit. Reputace je teď jinak stavěná. Udělám aktualizaci.

nicholaa 01.03.2015 16:54

nejak jsem tu reputaci nedala drive a ted uz tam nemam q a scourgestony nepadaji, ani v scholo a stratu me repka nerostla :-)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet