Artifact Power tokeny - menší změna

  Artefakt    Magni    Silithus   

Jistě jste zaznamenali nově přidanou quest linii The Speaker's Call, která trochu popostrčí události v Silithu. Jedná se ale také o předzvěst ohledně osudu našich artefaktů. Všichni jistě víme jaký. Bylo ale nádherné v rukou držet zbraně, které měly v příběhu Warcraftu významnou roli. Ashbringer, Doomhammer (a.k.a kladivo z-houby), Scepter of Sargeras a do jisté míry i Frostmourne. S těmihle zbraněmi, ať už je jejich minulost jakkoli světlá či temná, nám pomohly zažehnat hrozbu Legie jednou provždy. Obzvláště poté, co se v našich rukách nacucaly enormním množstvím energie.

 

Splnění této quest linie vám zvýší Concordance level vašeho artefaktu na 75, čímž v konečném důsledku ukončí veškerý AP grind v Legionu. Ačkoli nemusíte již nadále Artifact Power farmit, nabízí se zde jedná otázka. Když už mi to bude k ničemu, tak jaký účel tedy mají tokeny, které AP navyšují?

 

Není třeba zoufat, jelikož Blizzard myslel i na tohle. Veškeré Artifact Power tokeny se nyní dají prodat u vendora. Výchozí cena pro většinu z nich je 25 goldů, ale najdou se i takové, které můžete prodat i za 100 goldů. Když už nic jiného, aspoň si můžeme o něco více namastit naše virtuální kapsy. 

 

                                        vendorap3.png vendorap2.png


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

immuptkib 25.04.2023 14:33

Monitor Closely 2 aspirin and tolmetin both increase anticoagulation <a href=https://acialis.cfd>cialis generic reviews</a> A catalase activity mole of H 2 O 2 min g of total proteins; DO absorbance of the sample absorbance of the reagent blank; a slope of the calibration curve; t reaction time 1 min; p ovarian total protein level g

Rodann 29.06.2018 11:02

"Veškeré Artifact Power tokeny se nyní dají prodat u vendora."

Ne. Seal of Authority z nějakého důvodu nejde... zřejmě bug.

Praotectrekkie 29.06.2018 21:33

Můj Rogue má 2 tokeny a nejde prodat ani jeden, řekl bych, že to s dnešním mini-patchem zase zablokovali.
No uvidíme, v jakém stavu to najdu, až se za týden vrátím z FFka.

Hromovapest 29.06.2018 08:11

Čekal jsem víc než jedna rozmluva s Magnim krátký cinematick a je vymalováno.:-)

Fuarran 29.06.2018 11:17

jj, taky mi to přišlo trošku odfláklý, čekala jsem kolem toho trochu větší ohňostroj

Horm 29.06.2018 12:27

@Fuarran Ono určitě ještě něco bude. Artefakty máme stále u sebe. Přeci si je po 14.srpnu nedáme do truhly, nepovzdynem a nevezmeme do rukou prvni zelenou zbran ? Snad vymyslí něco kde je to všechny zničí ( jsou přeci nyní prý VELMI nestabilní ) nebo transformuje. . . Tohle by by bylo přeci jen trochu málo.

Celiox 29.06.2018 06:50

Tak to máme za sebou, za tady ten okamžik jsem se modlil už nějakou dobu.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet