Battle for Azeroth launch problémy

  bluepost    launch    battle for azeroth   

Pokud patříte mezi ty šťastlivce, kteří jsou stále školou povinní a tak mají prázdniny, nebo jste mysleli dopředu a zvládli si v práci vyjednat pár dní volno, pak jste pravděpodobně mohli být u launche Battle for Azeroth. Jak už jsme nějakou dobu nazpět informovali, Blizzard se rozhodl vydat datadisk na všech místech na světě ve stejný čas a my byli zvědaví, jak bude celý launch vypadat.

 

Přiznám se, že jsem s potupou na launchi nebyla. Únava mě zmohla, já zalehla už v deset hodin večer a tak jsem se na zprávy ohledně průběhu podívala až ráno. A taky kolektorku u sebe ještě nemám a pravděpodobně ji budu vyzvedávat až dnes. Zeptala jsem se na našem Discordu, jak celá situace vypadá. Žádná odpověď. Aby taky ano. Všichni hrají nebo spí. A tak jsem se pokusila přihlásit do hry. Přivítala mě hláška "All servers are currently unavailable." Pak jsem se podívala na Facebook, co hráči říkají na oficiální stránce World of Warcraft. Někdo se přihlásit mohl, jiní to kvůli přehlcenosti serverů nedokázali. Další si stěžovali, že už nikdy nezůstanou vzhůru v den launche, protože se stejně nemohou přihlásit a hra je nehratelná. A k tomu všemu Blizzard vydal hned několik prohlášení.

 

Blizzard zdroj

V současné chvíli jsme si vědomi a pracujeme na vyřešení problému, který znemožňuje některým hráčům se přihlásit na servery s vysokou populací. A i když to nevypadá, že všechny high population servery jsou zasažené, určité servery tyto problémy mají, jako například: US-Area 52, US-Illidan, US-Tichondrius, EU-Draenor a EU-Hyjal.

 

Je naší nejvyšší prioritou tyto problémy vyřešit co nejdříve to půjde.

 

Blizzard zdroj

Tichondrius už běží avšak Proudmoore, Zul'jin a Sargeras spadly. Pracujeme na tom, aby servery byly co nejdříve online.

 

Blizzard zdroj

Všechny zmíněné realmy by měly být znovu online. Odhlašte se prosím ze hry, aby se mohly aplikovat hotfixy z naší strany a poté se znovu pokuste přihlásit na své servery. Pokud máte stále problémy, dejte nám vědět!

 

Vzhledem k tomu, že Thunderhorn byl offline, ve chvíli, kdy jsem odcházela do práce, to vypadá, že servery budou střídavě padat. Zatím žádný start datadisku se neobešel bez problémů, i když se přiznám, že u Legionu jsem velké problémy nezaznamenala. U Battle for Azeroth však hra vyšla ve stejný čas všude po světě a tak je jasné, že vše bude ještě o to zesílené.

 

Jak jste na tom vy? Byli jste schopni si přes noc zahrát, nebo vám server stále padal a vy jste spíš trávili více času řešením problémů a snahou se přihlásit do hry?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

cerberos 15.08.2018 20:50

Aggramar bez problémú

Praotectrekkie 15.08.2018 10:45

Stormrage/Azuremyst byl včera odpoledne zcela OK a bez problémů.

Vitto 15.08.2018 06:35

Já šel v 8 spát a záměrně vstal až ve 4 ráno. Bez lagů, disconnectů... Wildhammer jel zcela normálně.

Valohran 15.08.2018 01:32

Jsem na Azjol-Nerub, problémy žádné ani při startu ani potom. V den vydání bylo teda všude mraky lidí a i teď ještě u quest giverů bývá občas víc jak jeden člověk, zvlášť na frekventovaných místech. Ale to v zásadě ničemu nevadí, pokud člověk nechce solo screenshot s nějakým NPC. Za mě spokojenost

Praotectrekkie 14.08.2018 20:31

Jedna rada převzatá od Blizzardwatch: pokud jste alto-holici jako já a máte v záloze více postav, které chcete hrát někdy později, doporučuji je všechny na okamžik nahrát, aby se jim znovu rozběhl experience bar a současně "rested state", pokud odpočívají v hospodách, hlavních městech a tak. Až se k nim dostaneme, půjde expení o něco rychleji.

Anger 14.08.2018 14:10

Začal jsem v osm večer a hrál jsem do dvou a žádný problém (Thunderhorn)

Monoke 14.08.2018 13:25

A tohle je přesně ten důvod, proč si na den spuštění neberu v práci volno :-D Mám v práci noční aktuálně a k hraní se dostanu nejlépe až ve čtvrtek. Takže dost času na to aby se to trochu srovnalo :-D

Nefi 14.08.2018 13:18

No včera jsem si chvíli říkala, že už bych snad v sedmadvaceti měla mít rozum, ale nakonec jsem přece jen šla spát v osm, abych se probudila o půl dvanácté a dočkala se launche. Vydržela jsem hrát do dvou ráno, pak už jsem šla spát, neboť ráno vstávám do práce. :-D Hraju na Thunderhornu a vše bylo v pohodě, šlapalo jak má, žádné lagy i když jsem se těsně před půlnocí šla podívat jak asi sto lidí klečí před Anduinem a hlásá For the Alliance.. :-D ve 23.56 nám vyskočil quest a celá masa se přesunula k portálu do Uldumu. :-D a pořád bez lagů, pohodička. Hrála jsem do dvou ráno a ta celou dobu mi to akorát jednou spadlo, ale stačilo se znova líhnout a jelo to. Takže za mě palec nahoru, Blizzarde. Teď jsem jen zvědavá, jak to bude vypadat večer až přijdu domů.

Nefi 14.08.2018 13:20

*lognout. Blbej telefon

Martins911 14.08.2018 12:55

Ono to chce vždy povypínat addony

einfari 14.08.2018 13:41

Na tom něco bude.

Joe 14.08.2018 12:50

Hrál jsem od půlnoci do teď a za celou dobu ani jeden lag, ani zásek prostě krása... Ten reset realmů v 8:30 mi přišel docela vhod na menší pauzu super Blizzarde For the Alliance!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet