Battle for Azeroth Pathfinder, Part One

  Pathfinder    Achievement    Battle for Azeroth   

Po vzoru Warlords of Draenor a Legionu si i na Kul Tirasu a Zandalaru budeme muset odmeknout možnost létání za pomoci meta achievementů. V květnu se objevily první informace, které však nebyly úplné a pár achievementů chybělo. K první části Pathfinderu tedy budete muset splnit tyto achievementy:

 

 

U War Campaign a Quest linií bude třeba splnit pouze část vaší frakce, zbytek jako jsou reputace a World questy jsou pro obě frakce stejné. Odměnou za splnění prního meta achievementu vám bude zvýšená rychlost pozemních mountů na Zandalaru nebo Kul Tirasu.

 

Osobně mi velmi vyhovuje, že létat nemohu. Víc si tak dokáži užít lokace, protože spoustu zajímavých detailů ze vzduchu nevidíte.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

sedlin 22.08.2018 12:00

Mě osobně to příjde jako otrava. Dal bych jako podmínky pro létání: Splnění qest linii v lokacích, dosažení max levlu a explor achi. Proč bych sa měl otravovat z reputacemi a z world qesty ( které sem na legionu nenáviděl) kvůli lítání. Toto je dobrý achi pro lidi co na to majů čas. Já osobně hraju pár hodin týdně a fakt nemám chuť se prznit s nejakým pathfinderem ( Na legionu i Drenoru sem to ignoroval). Za mne lítáky sou super. Lepší než pozemní mounti...

irelevant 24.08.2018 09:35

Pretoze pre lietanie budes potrebovat nie len part two ale aj part one.

Fuarran 20.08.2018 14:53

Mně zatím létání vůbec nechybí. Chodím a kochám se:-)

solomon short 20.08.2018 12:49

Letani by melo urychlit vylevleni altu
Osobne mi vyhovuje, ze si litani musim zaslouzit (exploration, questy, reputace)
Takze se na jare uvidime ve vzduchu

Ales_CZ 20.08.2018 12:40

Létání beru jako odměnu za to, že jsem splnil příběh, že jsem poctivě chodil po lokacích a dělal questy. Má to ještě jednu výhodu a tu, že jsou si všichni rovni, takže kdo hraje se zapnutým PVP nebo si trochu vzpomene na Legion a PVP WQ, kde jdete do arény, jeden hráč mlátí mobky a další 3 nebo 4 hráči čekají ve vzduchu, jestli náhodou toho jednoho někdo nenapadne. Tuto mi osobně hodně vadilo na PVP WQ, že napadnete jednoho hráče a nejednou ze vzduchu se na vás vrhli další hráči a navíc vám ještě vynadá, že ho chcete zabít. Mě se to stalo, že mi hráč hned začal nadávat, co si to dovoluji, proč ho zabíjím. Co to je? Dělá PVP WQ v PVP zóně a jako to tam mám mlátit mobky? To rovnou jsem mohl dělat jiný WQ. Nevím nemám ještě v BfA odemčený WQ, takže nevím, jestli jsou tam taky arény, ale jestli jo a půjde nad nimi létat v době WQ, tak to zas bude kopírovat situace z Legionu. Ohledně mountů. Mě se jich dost líbí, ale většinou je nemám . Co si je občas prohlížím, třeba na nějakého narazím, že jde jednoduše získat, tak jsem si všiml, že pár těch hodně starých by potřebovali aktualizovat model, protože oproti jiným nejsou tak pěkný. Příklad je série draků ze Shattrath City z outlandu

MPosp 20.08.2018 12:10

Souhlasím s poslední větou. Létání by mělo být až to poslední, čeho lze na tom kterém kontinentě dosáhnout a mělo by tak akorát zrychlit/usnadnit farmení sbíraných surovin nebo lov battle-petů poté, co už všechno prozkoumáš a splníš pěkně po svých. Nehledě na fakt, který přede mnou už zmínil Martins911, že (bohužel) většina mountů je hnusných a nepoužitelných.

Martins911 20.08.2018 11:31

Podle mě létání obecně zníčilo dojem z lokací a ještě kevšemu ti mounti samotní to je občas kapitola sama pro sebe

Esperanta 20.08.2018 12:28

Přesně tak. Kdybych nechtěla class mounta v Legionu, tak létání ani nedělám. Nalezla jsem kouzlo lokací ze země a létat se mi nechce. To pak o veškerou tu krásu přijdu.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet