Battle.net - jak s ním spojit WoW account

Ze všeho nejdřív bych chtěl říci, že pokud si svůj account do tohoto data nespojíte, nic se vlastně nestane, akorát již nebude možné se s Vaším starým account name přihlásit. Jakmile svůj WoW account spojíte s battle.net, budete se přihlašovat pod svým Battle.net nickem, což je Vaše emailová adresa.

Jak se zaregistrovat na Battle.net

Pokud již svůj Battle.net account máte, můžete tyto kroky ignorovat, pokračujte až tím "Jak spojit svůj WoW account s Battle.net". Běžte na https://eu.battle.net/login/ a klikněte na Sign up now!
/pic/battle.net/sign_up
V dalším okně vyberte Vaši zemi (nejspíš tedy Česká republika nebo Slovensko). Po vybrání si musíte přečíst licenční podmínky a souhlasit s nimi. V následujících dvou oknech vyplňte Vaše osobní údaje. V posledním okně musíte kliknout na Create Account.
/pic/battle.net/create_account
Jakmile dokončíte registraci, měla by Vám na zadaný email přijít potvrzovací zpráva s odkazem, na nějž klikněte.

Jak spojit svůj WoW account s Battle.net

Abyste spojili svůj account s Battle.net accountem, běžte na https://eu.battle.net/login/ a přihlašte se. Dostanete se na stránku Vašeho profilu. Vy klikněte na tlačítko Begin Merge.
/pic/battle.net/merge_account
Na další stránce napište account name a heslo Vašeho starého WoW accountu. Nakonec potvrďte kliknutím na Merge Account. Od této chvíle se do hry přihlašujete přes údaje Vašeho Battle.net accountu! Po úspěšném spojení accountů byste měli na záložce profilu vidět krabici některého z WoW produktů (podle toho, co máte na accountu aktivované).
/pic/battle.net/my_games
V případě nějakých dotazů se nebojte ptát kohokoli z redakce, na shoutu nebo na fóru.

Naposledy upravil/a Novom 11.10.2009 v 22:02:48.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Snake Plisken 17.10.2009 12:21

no mě to dela zase neco jinyho normalne napisu jmeno(mail)heslo a kdyz mi najede tabulka s realmama tak tam zadny nejsou poradte pls ICQ:305120493

Snake Plisken 17.10.2009 00:56

Problémy s mailem obecně: Ono je vpodstatě jedno, kde máte email, protože pokud jste ho zadali správně, tak to přijde vždycky. Zpoždění může být různé by nikdy, ale nemělo by přesáhnout 24 hodin v tom případě je něco špatně.
shalke: jakmile zadáváš ten mail, tak musí být úplně stejný v obou kolonkách, je to to samý jako když píšeš 2x heslo při registraci. Too many attempts bude pravděpodobně ochrana proti botům, zkus to třeba za hodinu.

Snake Plisken 17.10.2009 00:47

Nechci se nikoho dotknout, ale s tímhle může mít problěm opravdu jen pitomec, ale abyste na mě jen nenadávali pokusím se poradit.
Sceptic: Jakmile si vytvoříš bnet účet, tak klikni na merge a world of warcraft account, kde vybereš europe, zadáš svůj login a heslo a je to. Mergene se ti to potom pod tvůj bnet účet, nejde si vybrat email, automaticky to používá ten co jsi zadal při tvorbě bnet účtu (kdyby ti mail nevyhovoval, dá se to tam snad změnit). Jakmile dokončíš merge, tak se ti tam musí objevit krabice se hrou, jinak si ten merge prostě nedokončil. Pokud si někomu dal své údaje na wow, tak si ten účet klidně mohl mergenout na sebe, ale nikdo se ti určitě kvůli wowku do počítače nehackoval.
Thor: Jakej server nejel? Ten kde hraješ? Nebo snad celý battle.net? Specifikuj problém.
tomko: Ty maily mají časovou platnost, takže pokud si vyčkával, tak musíš odznova všechno. Já jsem měl možnost účet verifikovat i po loginu na battle.net, tak pokud se ti tam jde zalogovat, tak to tam zkus pohledat (bylo to hned na úvodní straně po loginu).

Charlie 16.10.2009 08:32

mne prisiel e-mail klikol som na odkaz a mi napisalo ze E-mail Verification Failed...to je co za blbost

Charlie 16.10.2009 07:01

Mám dotaz bše jsem udělal jak sem měl a jak sem to chtěl dnes zkusit (pá/16.10/v 7:00 ráno) tak server prostě nejel je to tím propojením acc s eu.battle.net nebo je to nějaká odstávka pls napište mi o co jde na mail robin.u@seznam.cz

Charlie 15.10.2009 15:41

Pote co chci lognout do hry mi hlasi at se lognu na b.net acc tj. mailem a heslem kdyz tak ucim pise ze neni mergnut zadny wow acc

Charlie 15.10.2009 15:37

Pote co chci lognout do hry mi hlasi at se lognu na b.net acc tj. mailem a heslem kdyz tak ucim pise ze neni mergnut zadny wow acc

Charlie 15.10.2009 15:30

ted de o to ze se prihlasuju ***@atlas.cz jestli sem to megrnul na tento a nemel sem to mergnout na ten ****@gmail.com???

Wintrell 15.10.2009 15:27

je mozne za by nekdo jiny za me mergnul muj ucet???ale delal jsem to ja proste uz jsem bezradnej porad hlasi ze je uspesne mergnuty ale proste nevidim moje wow na uctu battle.netu prosim poradte nekdo

Killer of the Lich King 15.10.2009 15:14

Prosim o pomoc Vse nejde mi mergnout moje acc pise to ze uz bylo uspesne pridam ale porad tam nevidim tu krabici prosim poradte

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet