Battle.net - jak s ním spojit WoW account

Ze všeho nejdřív bych chtěl říci, že pokud si svůj account do tohoto data nespojíte, nic se vlastně nestane, akorát již nebude možné se s Vaším starým account name přihlásit. Jakmile svůj WoW account spojíte s battle.net, budete se přihlašovat pod svým Battle.net nickem, což je Vaše emailová adresa.

Jak se zaregistrovat na Battle.net

Pokud již svůj Battle.net account máte, můžete tyto kroky ignorovat, pokračujte až tím "Jak spojit svůj WoW account s Battle.net". Běžte na https://eu.battle.net/login/ a klikněte na Sign up now!
/pic/battle.net/sign_up
V dalším okně vyberte Vaši zemi (nejspíš tedy Česká republika nebo Slovensko). Po vybrání si musíte přečíst licenční podmínky a souhlasit s nimi. V následujících dvou oknech vyplňte Vaše osobní údaje. V posledním okně musíte kliknout na Create Account.
/pic/battle.net/create_account
Jakmile dokončíte registraci, měla by Vám na zadaný email přijít potvrzovací zpráva s odkazem, na nějž klikněte.

Jak spojit svůj WoW account s Battle.net

Abyste spojili svůj account s Battle.net accountem, běžte na https://eu.battle.net/login/ a přihlašte se. Dostanete se na stránku Vašeho profilu. Vy klikněte na tlačítko Begin Merge.
/pic/battle.net/merge_account
Na další stránce napište account name a heslo Vašeho starého WoW accountu. Nakonec potvrďte kliknutím na Merge Account. Od této chvíle se do hry přihlašujete přes údaje Vašeho Battle.net accountu! Po úspěšném spojení accountů byste měli na záložce profilu vidět krabici některého z WoW produktů (podle toho, co máte na accountu aktivované).
/pic/battle.net/my_games
V případě nějakých dotazů se nebojte ptát kohokoli z redakce, na shoutu nebo na fóru.

Naposledy upravil/a Novom 11.10.2009 v 22:02:48.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jerryky 12.10.2009 08:00

Zdravím, tak s problémem vracení na úvodní stránku při registraci zkušenost mám... 2x vrátilo, potřetí zaregistroval můj účet.
<br />
Ale mám problém nebo spíš otázku, jak na ten battle.net dát dva účty wow?? Když v adminu dám Marge.... tak se mi akorád změní wow acount ale nepřibude další... takže udělat dvě registrace na Battle.net?? Na obou accountech do wow je v administraci zadán tentýž mail... díky za rady

Jerryky 12.10.2009 07:26

mám problém s vytvářením acc u mailu mi to píše že na nej už je vytrovřen učet ale když jsi nechám postal nové heslo tak to zase píše na takový učet na ten email není žádný nikdy jsem si batle net nedelal, bude stačit si udělat nový email nebo musí být na batle netu stejný email jako na acc ?

Jerryky 12.10.2009 06:13

Při registraci mě to rádo vrací na první stránku, kde se vybírá země, už po několika pokusech jsem se nedostal na konec. Nemáte s tím nějaké zkušenosti?

Jerryky 12.10.2009 05:59

Při registraci mě to rádo vrací na první stránku, kde se vybírá země, už po několika pokusech jsem se nedostal na konec. Nemáte s tím nějaké zkušenosti?

Jerryky 11.10.2009 23:34

pokud mas mail na seznamu/centrum atd tak to mozna trva dele...

Wrent 11.10.2009 23:00

Mně přišel hned, zkus se podívat do spam koše.

Jerryky 11.10.2009 22:58

zabudli ste sa zmienit o velmy dlhej dobe cakania na verifikacny mail

Jerryky 11.10.2009 22:46

apsik: chvili to trva myslim ze to tam bylo i napsany kdyz jsi to uspesne prevedl

Wrent 11.10.2009 22:38

apsik: zkus fórum, ale taky promazat cache složku

Wrent 11.10.2009 22:24

Hele mám dotaz,když na začátku při výběru země dám anglii,nepůjde mi pak ten Recruit a Friend?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet