Blizzard a WoWfan na GamesComu!

//pic/gamescom2013/BGamescom
Na letošním GamesComu nebude chybět Blizzard, ale ani náš WoWfan tým. Čtveřice dobrovolníků (Hanzik, Jerryky, Snake Plisken a CrazyMuffin) se vydala do Kolína nad Rýnem, aby zjistila, jaké to vlastně je. Určitě se můžete těšit na zajímavé články, fotky a snad i videa. Ale pojďme se podívat, co pro návštěvníky GamesComu přichystal Blizzard.

Máte rádi hry?

Pro všechny fanoušky her Blizzard připravil PC a Playstation 3 verze Diablo 3. Samozřejmostí je i poslední patch World of Warcraft k otestování. Návštěvníci budou mít možnost vyzkoušet si Patch 5.4: Siege of Orgrimmar. Další hrou, která bude poprvé v Evropě k dispozici, bude Hearthstone: Heroes of Warcraft.

Máte rádi zábavu?

Hudba přímo z her, stylově laděna do stánku Blizzardu, ale také čtyři koncerty jsou připraveny! V sobotu se představí soutěž kostýmů a v neděli se na jevišti bude tančit. Vše k tomu bude k dispozici turnaj ve StarCraft II, živé World of Warcraft raidy, ale také hraní Hearthstone, které bude komentováno experty.

Máte rádi dárky?

Přes kvízy, soutěže ve WoW levelování, StarCraft II Arcade Map challage po stavění Mega Bloks. To vše čeká na odvážlivce a soutěživé typy, které si chtějí z GamesComu odvést nějaký ten dárek. Tento rok GamesCom sponzoruje Blizzard, SteelSeries, J!NX, Dell, Mega Bloks a Panini. Pro více informací navštivte oficiální stránku se sponzory.

Máte rádi eSport?

Od pátku do neděle bude probíhat StarCraft II WCS Season 2 Finals. 16 nejlepších světových hráčů bude bojovat o slávu a $150,000! To vše a mnohem více čeká na návštěvníky letošního GamesComu! Co vy? Vydáváte se také na GamesCom?


Naposledy upravil/a Snake Plisken 27.08.2013 v 17:55:36.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Martinique301 22.08.2013 15:47

4ja musketieri ;D

jedynqo 21.08.2013 20:18

že Čtveřice dobrovolníků No to ste sa ale obetovali

Martinique301 20.08.2013 20:30

kedy ma mat vlastne blizzard conferenciu?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet